Fiq HaiDzir

Assalammualaikum Dan Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Harga Borong Propolis Active Edaran Yanalis - Halal & Lulus KKM

Propolis Active Edaran Yanalis Enterprise.

kandungan propolis, khasiat propolis, madu lebah, madu propolis, pembekal propolis,

.
Anda mempunyai masalah Selalu KELETIHAN/KEPENATAN?
Bacaan gula anda terlalu TINGGI? Berak Berdarah?
Masalah Buasir? Batuk yang tak henti-henti? Nak hilangkan masalah keputihan?
.
Anda sudah puas berubat/mencuba pelbagai produk TETAPI
belum temui penawar penyakit/masalah anda??
.
Jom Dapatkan PROPOLIS ACTIVE ASBAB
PENAWAR 1001 PENYAKIT/MASALAH berkaitan kesihatan/kecantikan anda.
.
Boleh diminum dan disapu pada luaran!!
.
~ PROPOLIS adalah damar yang dikumpulkan
oleh lebah dari pucuk muda dan kulit pohon.
.
~ PROPOLIS mengandungi ANTIBIOTIK
semulajadi TANPA TOKSID (Natural Antibiotic).
.
~ Sangat BERKESAN untuk melawan semua jenis
mikrob termasuk BAKTERIA, VIRUS & KULAT.
.
~ HALAL Jakim & Lulus KKM (MAL09100013T)

penawar propolis, pengedar propolis, propolis, propolis active, propolis gold, propolis malaysia, royal jellu, royal jelly, propolis malaysia,


propolis avail, propolis benefit, propolis side effects, propolis persada, propolis gold malaysia, propolis active malaysia


=====================
Pelindung dan Penyembuh:
=====================
Anugerah dari ALLAH SWT
"... Akan keluar dari perut lebah, cecair beraneka warna.
Padanya ada penawar yang akan menyembuhkan
berbagai penyakit manusia. Sungguh, pada demikian itu
akan menjadi petanda bagi manusia yang berfikir tentang
kebesaran Allah..."
.
- Al-Quran: ...Surah An Nahl Ayat 69.
.
"Setiap penyakit ada ubatnya, kecuali MATI".


Propolis Active yang saya jual adalah edaran exclusive
oleh pihak Yanalis Enterprise. Kami tidak terlibat dengan mana-mana
syarikat MLM atau jualan langsung. Kami hanya trading sahaja.

propolis active , propolis adalah , propolis benefit , propolis benefits and side effects , propolis benefits for cough , propolis di malaysia , propolis diabetes ,


TERBUKTI BERKESAN!! IN SHA ALLAH...
.
Harga Pasaran :
1 box (6ml x 5 botol) = RM190
.
.
Harga Pr0mosi :
1 box (6ml x 5 botol) = RM130

Baru nak mencuba? Boleh Beli Sebotol Dahulu:
Trial pack 1 botol (6ml) = RM30
.
Kami sedang mencari agen atau pemborong produk ini.
Margin untung tinggi. Lebih 50%!! Borong serendah 3 box.
.
Harga borong:

3 box - RM100/box
5 box - RM90/box
10 box - RM85/box
20 box - RM83/box
30 box - RM80/box
50 box - RM75/box

100 box ke atas RM70/box
.
NO GST + Free Pos.

Cara Pembelian:
COD (beli by hand) sekitar Johor Bahru sahaja.
Selain JB, kami akan guna khidmat kurier seperti PosLaju atau CityLink

Kami menerima:
Cash / Bank In sahaja.

Setiap Pembelian Akan melalui akaun bank syarikat kami.
Jadi setiap order anda adalah dijamin selamat.

HUBUNGI FIQ SEKARANG....!!

SMS/WHATSAPP:

' YPP BORONG '   ke  +60107949199


Email: fiq@yanalis.com

propolis kebaikan , propolis malaysia price , propolis price , propolis serum , propolis untuk jerawat , propolis untuk kencing manis , propolis untuk bekas jerawat ,

Yanalis Signature Skin Care Review - Kesan Setanding Tabita? Lulus KKM

Yanalis Signature Skin Care Kejelitaan Memukau setanding dengan Tabita Skin Care? 



Baiklah.. kepada anda yang dah singgah ke entry ini, Fiq nak bagi la sedikit review mengenai produk terbaru yang menerjah pasaran pada pertengahan bulan Mac 2015. Fiq difahamkan yang produk Yanalis ini sepatutnya masuk pasaran pada awal Mac. Tapi disebabkan beberapa masalah teknikal, kita bawa masuk pada pertengahan bulan.

Play Video Di Bawah. Iklan Yanalis Di Radio BestFM. 

Ok.. Mesti ramai tertanya-tanya apa kelebihan Yanalis ni kan? Betul ke setanding dengan Tabita? Dalam masa 3 minggu dalam pasaran, kita mula perkenalkan pada rakan-rakan terdekat dan saudara mara terlebih dahulu untuk mendapat feedback.

Antara pengguna awal ini rata-rata adalah pengguna tegar Tabita sebenarnya. Jadi, kita telah mengumpul feedback dari mereka. Antara respon yang Fiq dapat dari pengguna awal Yanalis ialah:

1) Krim siang dan malam Yanalis lebih lembut dan selesa bila disapu kat muka.
2) Krim siang dan malam Yanalis kurang melekit berbanding Tabita
3) Bau toner Yanalis Signature Skincare tidak sekuat Tabita

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,

Selain faktor-faktor yang dinyatakan, mereka pakat bersetuju memilih Yanalis kerana produk tersebut telah mendapat kelulusan dari pihak KKM. No KKM bagi setiap produk Yanalis adalah seperti berikut:

Toner Yanalis - NOT150201643K 
Facial Foam Yanalis -  NOT150201642K 
Daily Cream Yanalis -  NOT150201644K 
Nightly Cream Yanalis -  NOT150201645K

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,

Mungkin ada yang cakap, kalau cakap tanpa bukti, atau testimoni tak guna jugakan.. Jadi, untuk tempoh yang singkat ni, Fiq berjaya juga untuk kumpul beberapa testimoni yang rasanya sesuai untuk dikongsikan di sini:

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.
yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

Cukuplah ea Fiq kongsikan testimoni kat sini. So selain promosi online, pihak pengurusan Yanalis telah sign kontrak bersama BestFM untuk mengiklan di radio tersebut. Nah.. Lepas ni makin ramai la yang kenal Yanalis Signature Skincare ni..

yanalis vs tabita, yanalis skin care review, yanalis review, kesan sama macam tabita, kkm yanalis, harga yanalis murah, borong yanalis skin care,


Buat masa ni, hanya Trial Set sahaja yang dikeluarkan. InshaAllah pada bulan Mei nanti kita akan bawa 1 lagi set yang besar iaitu YSS Exclusive Set yang mana ianya boleh tahan antara 3-4 bulan. Manakala trial set bole tahan antara 3-4 minggu bergantung pada penggunaan. Kalau korang tepek tebal2, maka cepatlah stok korang habis.. Ye ke idak..? Haha..

Untuk ringkaskan cerita, sekarang ni Fiq dalam proses untuk mencari pengedar-pengedar luar dari Johor Bahru ni.. Mungkin korang dari area Perak ke, dari Kelantan ke, dari Kedah atau Pahang ke.. Jika anda berminat untuk rebut peluang perniagaan bersama Yanalis, boleh roger-roger Fiq. Mungkin ada yang berminat nak borong untuk jualan kedai produk kecantikan anda kan.. Bole whatsapp Fiq dengan segera.

Harga Jual Trial Set - 
Semenanjung: RM130 & S/S: RM136


Berminat untuk order? Fiq nak bagi harga diskaun bagi sesiapa yang pantas SMS kod promosi di bawah seperti yang tertera dalam gambar:





Mana Boleh Dapatkan Set Tabita? - Trusted Seller Di Sini

kat mana nak beli tabita, Mana Boleh Dapat Set Tabita, mana boleh dapatkan tabita skin care, tabita skin care original, tabita murah

Ok.. Lately ni ada je yang call dan sms Fiq nak tanya kat mana boleh dapat set tabita skin care ni tau.. Boleh dikatakan hampir setiap hari ada je soalan yang sama. Fiq faham, ramai yang tanya macam tu dengan harapan boleh beli terus secara by hand tabita ni kan.

Ok kawan-kawan. Fiq harap dengan penjelasan ringkas ni dapat membantu kawan2 lebih clear ok?

Pertama: Fiq tak de lantik mana-mana agen atau dropshipper bagi produk Tabita Skin Care yang Fiq supply. So, kalau tanya Fiq kenal tak mana-mana agen yang berdekatan dengan anda, maaf ye.. Fiq tak tahu..

Kedua: Lokasi Fiq sekitar Johor Bahru. So, sesiapa yang nak beli by hand, pastikan anda berada dalam lingkungan JB ok.. Bandar JB atau Pasir Gudang sahaja.. Kalau memang korang area Johor, tapi kat Kulai ke, Senai ke, Pontian ke, tu bukan JB ye sayang.. Tu dalam Johor.. Tapi dah keluar dari JB. Kalau betul nak by hand, kita jumpa sekitar Tampoi atau Bandar Baru Uda.

Ketiga: Kalau betul-betul berminat nak order Tabita, tapi anda di luar kawasan seperti yang Fiq nyatakan tadi, tak de masalah. Fiq akan poskan menggunakan poslaju. So far takde masalah besar sangat. Semuanya sampai setakat ni. DIJAMIN!

Ok.. Kawan-kawan da clear tak kat mana boleh dapatkan set tabita ni? Good..

Sekarang masih berlangsung promosi tabita set trial dan exclusive.. Berminat nak tahu? Syarat Mudah sahaja.. Hanya perlu SMS kod promosi ni ke no hp Fiq..

SMS sekarang juga:

TSC3   ke  0107949199


Info Panas - Yanalis Skin Care - Bakal Dilancarkan (Lulus KKM)

Selepas berkongsi mengenai produk terbaru keluaran Yanalis Enterprise atas nama Yanalis Signature Skin Care yang bakal memasuki pada awal Mac 2015 ini kepada beberapa kenalan, ternyata ramai yang tak sabar nak cuba skin care ni.

Walaupun belum lagi tahu bagaimana rupa Yanalis Signature Skin Care tu, tapi Fiq dapat rasakan aura dia akan pergi seperti mana Tabita Skin Care. Sebab apa? Sebab pengasas produk Yanalis Skin Care sendiri yang menerangkan kepada Fiq mengenai produk mereka. Kesan dan hasil akan rasa hampir sama macam produk dari Indonesia iaitu Tabita tapi Yanalis Signature SC ni lebih selamat kerana telah mendapat kelulusan KKM.

Selain itu, pihak syarikat juga telah melantik seorang doktor panel berpangkat profesor bagi menjaga kualiti produk Yanalis ini..

harga yanalis skin care, pengasas yanalis skin care, yanalis signature skin care, testimoni yanalis skin care, yanalis, yanalis review, yanalis skin care shah alam,

Tapi betul ke produk ni ada kelulusan KKM? Untuk makluman korang, awal2 pagi (11/2/2015) tadi bigboss dah whatsapp pada Fiq borang kelulusan dari pihak KKM beserta senarai no KKM dari Toner, Daily Cream, Nighthly Cream dan Facial Foam Yanalis. Menarik bukan? Boleh rujuk gambar di bawah..

yanalis vs tabita skin care, yanalis, harga yanalis skin care, testimoni yanalis skin care, pengasas yanalis skin care. yanalis signature skin care, yanalis review, yanalis skin care shah alam

Jika sebelum ni, ramai pelanggan Fiq yang mencari produk yang ada kelulusan KKM.. Nah, sekaranglah masanya untuk cuba produk yang bakal menjadi kegilaan dalam golongan ye yang tersendiri. Pasti akan bagi soalan2 seperti berikut pada Fiq:

1) Ada testimoni tak Fiq? Tak sabar nak cuba ni.
Jawapan: Produk belum launching lagi, macam mana nak ada testimoni my dear. Kita tunggu produk ni soft launch ye. Dan masa tu kita akan kumpul testimoni Yanalis Skin Care ni sedikit demi sedikit. Korang nak tak jadi yang terawal menggunakan produk Yanalis ni? SMS Fiq laju2.

2) Apa no kelulusan KKM bagi setiap item Yanalis Skin Care ni?
Jawapan: Kan dah bagi terang2 kat dalam gambar di atas. Korang ni tak baca betul-betul ke? Takpelah.. Untuk bakal2 Yanalis lover ni, Fiq senaraikan la jugak k..

Toner Yanalis - NOT150201643K 
Facial Foam Yanalis -  NOT150201642K 
Daily Cream Yanalis -  NOT150201644K 
Nightly Cream Yanalis -  NOT150201645K

3) Pakai Yanalis Skin Care ni agak-agak mengelupas tak?
Jawapan: Korang pernah guna tabita tak? Kalau pernah, kesan dia hampir serupa macam Tabita. Pengelupasan tu bergantung pada kulit. Kalau kulit agak teruk dan banyak sel mati, pengelupasan akan berlaku. Dan begitulah sebaliknya.

4) Berapa harga bagi 1 set Skin Care Yanalis ni?
Jawapan: Berita awal yang dimaklumkan oleh pihak syarikat kepada Fiq, syarikat akan keluarkan 3 jenis set.

A) Set Basic
B) Set Trial
C) Set Exclusive

Bagaimanapun, untuk permulaan ni, syarikat menumpukan kepada 2 set sahaja iaitu Basic dan Trial. Apa beza dan harga ye? Kena tunggu bila produk ni dah memasuki pasaran k.

5) Fiq, saya berminat nak jadi stokis bagi produk Yanalis ni la.. Macam mana nak jadi pengedar ye?
Jawapan: Tunggu pelancaran. Fiq akan update cara-cara jadi stokis dan info2 yang berkaitan.

Baiklah.. Ini je info terbaru yang dapat Fiq kongsikan untuk korang. Fiq pasti, ramai yang tak sabar nak jadi pengedar dan pemborong bagi produk yang Fiq jangka akan dapat permintaan luar biasa seperti mana Tabita.

Untuk yang berminat untuk dapatkan info terkini, sila SMS kan no whatsapp anda kepada Fiq. Fiq akan hantarkan detail dan info2 terbaru nanti.. Caranya mudah sahaja, macam biasa, hanya perlu SMS kod berikut:

YS3 ke 0107949199

So, bila korang hantarkan kod di atas ke nombor Fiq tadi, Fiq akan tahu korang berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai Yanalis Signature Skin Care ni.. SMS sekarang tau... TQ.

Terima Kasih Sudi Singgah.. Info Phytoscience Di Dalam Entry




double stemcell marketing plan, income phyto science, phytoscience marketing plan,

Terima kasih kepada yang sudi singgah ke blog Fiq ini untuk mencari info plan pemasaran (marketing plan) syarikat Phytoscience..

Lain kali singgah lagi ye.. Sayang uolss.. Oklah.. Pelan Pemasaran Phytoscience bolehlah rujuk melalui Link di bawah.. Marketing plan ni dalam bahasa inggeris. English version kate ko.. Harap kome2 paham ler k....


double stemcell marketing plan, income phyto science, phytoscience marketing plan,

Tabita Skin Care Rm130 - Tawaran Promosi Terhad

Jika timer di bawah masih belum menunjukkan 00:00:00, maka anda masih mempunyai masa untuk....

Apa khabar? Thanks sebab sudi singgah blog yang agak usang ni.. Tengah duk layan2 laptop, tiba2 rasa terajin pulak nak update promosi tabita yang terbaru. For sure yang sudi singgah sini ada yang tercari-cari harga "tabita original" yang berpatutan serta ada tawaran yang berbaloi-baloi bukan?

Sebelum tu, Fiq nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2015 dan for sure uols berazam nak jadi lebih cantik dan gojez tahun ni kan.. Semoga apa yang anda azamkan tahun ini akan tercapai. Amiinnn...

Ok... Kita berbalik kepada offer tabita skin care yang fiq nak share kat sini... So far memang ramai yang menggunakan tabita sebagai skin care mereka. Mungkin antara uols ada yang baru je nak cuba2 guna tabita ni kan? Tapi percayalah, lebih ramai lagi yang dah guna tabita skin care ni dah bertahun dan rajin repeat order tau..

Persoalannya kenapa? For sure sebab hasilnya yang sangat bagus.. Barang tak bagus, mesti kejap je famous kan uols.. Tapi Tabita skin care ni dah 6 tahun di Malaysia dan masih lagi famous. Cuma korang kena hati-hati dengan barang tiruan. Serius.. Banyak Tabita yang fake kat luar sana. Agak klise kalau Fiq puji yang tabita fiq jual ni original. Tapi tengok je la feedback2 dari customer Fiq.. Dan banyak antara mereka yang memula beli set trial, lastly terus beli set exclusive. Siap ada yang introduce pada kawan2 lagi supaya beli dengan Fiq tau..

Sebab apa? Sebab dorang yakinlah... Korang yakin x? Kalau x yakin, please, baca jap ape yang di kongsikan di bawah ni....

tabita, tabita 2015, tabita original dan palsu, tabita palsu, tabita review, tabita skincare, tabita skincare review, tabita testimoni, tabita trial set,


Ok.. Nama saya Fiq Haidzir. Menjalankan perniagaan dalam talian ni dah hampir 5 tahun tapi mendaftarkan perniagaan secara sah pada November 2012 atas nama FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). So mana-mana yang rajin buat survey, sila semak pendaftaran syarikat Fiq ini di SSM k.. Valid sehingga 2017 lagi.. So, kalau nak beli secara online, uols dah tahu nak pilih siapa kan? ehem... ehem...

Ada yang tanya Fiq, betul ke yang Tabita Skin Care ni dah ditukar nama atau di"rebranding" semula? Secara terbuka Fiq nak maklumkan, yang Tabita TAK PERNAH TUKAR NAMA KEPADA NAMA LAIN!! Tabita Is Tabita. Kalau ada jenama lain yang declare Tabita dah bertukar jenama, please ingat, TABITA IS TABITA.. Always remember that.. Jangan keliru lagi lepas ni.

  Kenapa Perlu Beli Dari Peniaga yang berdaftar?  

Kerajaan sendiri telah mengumumkan yang berniaga di FB (rujuk gambar di bawah) adalah haram bagi mereka yang tidak mendaftarkan perniagaan mereka. Maknanya, sesiapa yang nak berniaga even di FB pun kena daftar bagi mengelakkan korang2 ni kena tipu dengan peniaga yang mungkin berniat jahat untuk songlap duit korang lepas korang bank in..

'

Tapi korang jangan salah faham. Bukan semua peniaga online ni menipu. Kalau korang nak juga beli dari seller lain, prefer kenal-kenal dulu dengan dia, jadikan geng.. Bila da trust, barulah berurusniaga. Ok? Jangan sensitif sangat hokey. Hidup mau happy ma.. ^_^


Oklah.. Fiq dah takmoh celoteh manjang2 lagi dah ni.. Ni nak bagi offer terus pada uols yang sudi singgah kat sini Harga Tabita yang sangat berpatutan. Siapa2 yang pernah beli dengan Fiq, korang pasti tahu yang dulu fiq jual sampai RM350 per set bagi Tabita Exclusive... Tapi sekarang Fiq dah mampu beli borong, dapat harga lebih rendah, so bolehlah bagi harga DISKAUN istimewa untuk korang.

Dan offer ini Fiq akan tutup promosi ni selepas jarum jam di atas menunjukkan 00:00:00... Ok? Sebelum tu, ape kata-kata pengguna tabita yang panas-panas dari ladang ni? Check out:

tabita asli  tabita ada kkm  tabita acne cream  tabita asli vs palsu  tabita asli dan palsu  tabita asli indonesia  tabita ada kkm tak  tabita ada hydroquinone


tabita berkesan  tabita bahaya tak  tabita jerawat  tabita jakarta  tabita jeragat  tabita logo  tabita langkawi  tabita loose item

tabita, tabita 2015, tabita original dan palsu, tabita palsu, tabita review, tabita skincare, tabita skincare review, tabita testimoni, tabita trial set,

tabita lotion  tabita murah  tabita malaysia  tabita ok tak  tabita ok ke  tabita original shah alam  tabita online shop  tabita original malaysia  tabita original vs fake

tabita original murah  tabita ori  tabita original dan palsu  tabita original  tabita palsu  tabita produk



Macam mana? Dah bertambah keyakinan untuk beli Tabita dari Fiq?

Sebelum tu, Fiq jawab awal2 persoalan yang mungkin bermain di minda anda sekarang ni.. Sila rajin untuk baca agar faham dan jelas.. Boleh ke boleh ni?

1) Produk tabita Fiq jual ni original ke?

J1 - Confirm original. Tabita yang Fiq jual diimport direct dari kilang pengeluar di Jakarta. Dan yeah, Tabita is Made in Indonesia. Kalau made in Malaysia, itu terang2 FAKE.

2) Habis, kalau original, kenapa Fiq nak bagi harga diskaun? Murah pulak tu...

J2 - Korang ni kan.. Kadang Fiq peliklah.. Dah jual murah, masih nak harga mahal. Fiq dah bagitau yang sekarang ni Fiq dah mampu beli borong Tabita ni. So bolehlah Fiq bagi harga diskaun. Tapi kalau korang nak jugak harga RM350/set, boleh aje. Fiq amat alu-alukan.. Kayo den lepas tu.. Hahahahaha.. Amiinn...

3) Berapa hari produk sampai kalau bank in harini Fiq?

J3 - Kalau nak Fiq pos by hari yang sama, sila buat bayaran sebelum jam 12pm hari bekerja. Kami kat Johor Bahru ni pejabat polaju buka setiap hari kecuali Sabtu minggu pertama dan Cuti Umum. Biasanya poslaju ni ambil masa sehari je untuk sampai kepada uols. Tapi kalau lambat tu, luar biasa la.. Maybe tayar poslaju pancit, atau posmen yang bertugas ada problem di tempat kerja. So Far, semua sampai pada customer.. Asalkan alamat yang diberikan tepat hokey...

4) Fiq, akak nak beli by hand COD je boleh tak?

J4 - Sangat BOLEH! Fiq lagi suka customer beli by hand. Tapi dengan syarat, hanya sekitar JB sahaja. Kalau luar JB, Fiq lebih prefer by PosLaju. Dan DIJAMIN SELAMAT. Ramai yang hubungi Fiq luar dari Jb contohnya orang2 dari PutraJaya, Shah Alam, Selangor, KL nak order. Tapi Fiq hanya mampu untuk poskan tempahan korang.

5) Setiap set tahan berapa lama ye Fiq?

J5 - Ok darling2 semua...
Untuk Trial Set Tabita tahan sehingga 4 minggu.
Untuk Exclusive Set Tabita tahan sehingga 4 bulan. (Lagi jimat exclusive dear)

6) Boleh percaya ke kalau beli dengan Fiq? Barang Confirm sampai ke?

J6 - Macam yang Fiq dah celoteh awal2 tadi, perniagaan Fiq ni berdaftar dengan pihak SSM. Setiap pembayaran akan melaui akaun CIMB/Maybank syarikat. So, kalau nak kata Fiq akan scam duit uols, rosak ler reputasi iols ni sebagai peniaga online.. Clear?

7) Macam mana nak dapatkan Promosi Diskaun ni Fiq?

J7 - Mudah je.. Orang yang ikut arahan akan mudah faham ape yang Fiq suruh.. Korang kena SMS (wajib) kod ini TSC3 dan hantar ke 0107949199. Ingat tau.. Ikut je arahan mudah yang Fiq bagi ni..

8) Nak kena SMS je ke Fiq? Whatsapp tak boleh ke?

J8 - Nak whatsapp boleh tak de masalah.. Cuma kalau uols SMS, dalam handphone Samsung Note 2 fiq ni ada 1 sistem dipanggil sistem AutoReply. Bila korang SMS kod yang diberikan, just ikut je arahan2 mudah yang diberikan. So, bila korang SMS kod TSC3 ni, automatik akan dapat reply sepantas 5 saat. Tak Percaya? Cubalah sekarang. Kat whatsapp xde lagi sistem macam tu k dear... So takde lah korang nak kena tunggu lama untuk reply dari Fiq..

9) Lepas SMS, ape perlu buat?

J9 - Just follow je arahan MUDAH yang diberikan nanti. Senang je tau..

10) Ni Fisrt time saya guna tabita, mengelupas x? Macam mana cara guna ye Fiq?

J10 - Soalan ni kerap orang tanya. Jawapannya YA mengelupas atau peeling akan berlaku. Biasanya 5 hari hingga ke 3 minggu pengelupasan akan berlaku bergantung pada cara penggunaan anda. Kadang2 tengok orang juga. Ada yang cepat, ada yang lambat.

Dan YA bila peeling akan rasa pedih. So kalau takut rasa pedih, sila dapatkan produk yang tiada peeling2 ni ok.. Cara Penggunaan Tabita? Fiq akan whatsapp kan pada anda cara betul guna tabita lepas korang confirm jadi customer Fiq.. Boleh ke boleh ni?

11) Fiq, akak dah guna dekat 2 minggu dah ni, tak mengelupas pun. Ok ke?

J11) Akak-akak, abang-abang, adik-adik sekalian.. Pengelupasan ni berlaku sekiranya sel-sel mati banyak terdapat pada wajah kita. Kalau kulit tu ok, tak perlu risau jika tak berlaku pengelupasan. Teruskan aje penggunaan k.. Pasti akan tersenyum melihat perubahannya.. 

12) Ada yang tanya Fiq, betul ke yang Tabita Skin Care ni dah ditukar nama atau di"rebranding" semula? 

J12) Secara terbuka Fiq nak maklumkan, yang Tabita TAK PERNAH TUKAR NAMA KEPADA NAMA LAIN!! Tabita Is Tabita. Kalau ada jenama lain yang declare Tabita dah bertukar jenama, please ingat, TABITA IS TABITA.. Always remember that.. Jangan keliru lagi lepas ni. Kepada kaki stalker, jangan terus menerus kelirukan customer anda. The Fact is, Tabita is Tabita. 

Berminat nak dapatkan Tabita Skin Care Dengan Harga Tawaran Yang Berbaloi?


TABITA EXCLUSIVE SET:
✔ Tahan antara 3-4 bulan
✔ Daily Cream
✔ Night Cream
✔ Smooth Lotion (Toner)
✔ Facial Soap

tabita, tabita skin care, tabita skincare, produk tabita, harga tabita, kosmetik tabita asli, tabita skincare original, tabita skin care testimonial

Harga biasa RM330

>> KINI CUMA RM280 <<

Nak Harga Diskaun Ini? Ikut Arahan Di Bawah:



 SMS Now:  TSC3 ke 0107949199


TABITA TRIAL SET:

 Tahan sehingga 4 minggu
 Daily Cream
 Night Cream
 Smooth Lotion (Toner)
 Facial Soap

- Harga RM130


Nak Cara Pantas Untuk Order? SMS Sekarang!!






 SMS Now:  TSC3  ke  0107949199



Stok adalah limited. Selepas anda SMS kepada Fiq seperti yang dimaklumkan di atas, anda akan secara PANTAS akan menerima reply dari kami.

PERHATIAN: Bagi yang berminat untuk dapatkan harga promosi, JUST ikut sahaja arahan yang diberikan. Yakin lah yang anda akan terima respon pantas jika follow apa yang telah dinyatakan ok kawan2... Love u all.. ^_^



**Untuk makluman TAMBAHAN, Fiq juga menjual stok loose item untuk set tabita exclusive. Harap Maklum.


SMS Now:  TSC3 ke 0107949199


*Kami Menerima Pembayaran Melalui:




Tags:
tabita , tabita skincare , tabita review , tabita trial set , tabita testimoni , tabita palsu , tabita skincare review , tabita 2015 , tabita original dan palsu , tabita skincare original , tabita skincare bahaya , tabita skincare original, tabita skincare trial set, tabita skincare tiruan, tabita skincare malaysia, tabita skincare price, tabita skincare testimoni, tabita skincare facebook, tabita skincare testimoni 2014, tabita original, tabita original dan palsu, tabita original murah, tabita original vs fake, tabita original shah alam, tabita original malaysia, tabita original dan tiruan, tabita original johor, tabita original dan fake, tabita original terbaru, tabita original johor bahru, tabita review, tabita trial set, tabita palsu, tabita testimoni, tabita skincare review, tabita 2014, tabita produk, tabita asli, tabita ada kkm, tabita acne cream, tabita asli vs palsu, tabita ada kkm tak, tabita asli indonesia, tabita asli dan palsu, tabita ada hydroquinone, tabita aieda mosha, tabita bahaya atau tidak, tabita bahaya, tabita berbahaya, tabita bahaya 2014, tabita berkesan, tabita bahaya tak, tabita bagus, tabita bahaya ke, tabita borong, tabita cream, tabita calista, tabita cosmetic, tabita cream berbahaya, tabita cara penggunaan, tabita cosmetic products, tabita cream original, tabita cod kl, tabita cream malam, tabita diharamkan, tabita dropship, tabita day cream, tabita dan ibu putih, tabita di jakarta, tabita exclusive set, tabita exclusive, tabita eye cream, tabita eksklusif, tabita effect, tabita elok ke, tabita exclusive berapa ml, tabita exclusive set price, tabita exclusive original, tabita fake, tabita face powder, tabita forum, tabita fake dan original, tabita facial soap, tabita facebook, tabita gold trial, tabita harga, tabita harga borong, tabita harga malaysia, tabita hilangkan jeragat, tabita hilangkan jerawat, tabita harga murah, tabita halal atau tidak, tabita indonesia, tabita indonesia testimoni, tabita ibu mengandung, tabita ingredient, tabita indonesia bahaya, tabita indonesia original, tabita ibu putih, tabita indonesia harga, tabita johor, tabita jerawat, tabita jeragat, tabita kosmetik, tabita kkm, tabita kuantan, tabita kelulusan kkm, tabita kl, tabita kesan sampingan, tabita krim, tabita kesan, tabita kedah, tabita lotion, tabita loose item, tabita lulus kkm, tabita langkawi, tabita logo, tabita latest, tabita loose item murah, tabita lelaki, tabita malaysia, tabita murah, tabita matt finishing, tabita murah original, tabita melaka, tabita mengandung, tabita night cream, tabita new packaging 2014, tabita naik jerawat, tabita new packaging, tabita new packaging original, tabita ori, tabita ok ke, tabita ok tak, tabita official website, tabita product, tabita produk testimoni, tabita price, tabita produk beracun, tabita paling murah, tabita produk mana, tabita review 2014, tabita regular set, tabita rm80, tabita rm, tabita reseller malaysia, tabita regular murah, tabita regular set price, tabita regular, tabita regular set murah, tabita skincare, tabita skincare bahaya, tabita set trial, tabita skin care bahaya berita harian, tabita skin care asli, tabita skin care indonesia, tabita set eksklusif, tabita tiruan, tabita trial pack, tabita trial set original, tabita trial set murah, tabita travel pack, tabita trial set price, tabita travel, tabita trial set rm80, tabita untuk jeragat, tabita untuk kulit jeragat, tabita untuk ibu menyusu, tabita untuk lelaki, tabita untuk ibu mengandung, tabita untuk kulit berjerawat, tabita untuk kulit jerawat, tabita untuk badan, tabita untuk jerawat, tabita untuk ibu menyusui, tabita vs wonder glow, tabita vs babies blink, tabita vs dr rochelle, tabita vs dnars, tabita vs nour ain, tabita vs sf beauty, tabita vs a-dha, tabita vitamin e serum, tabita wholesale, tabita whitening soap, tabita ok x, tabita yang original, tabita youtube, tabita yang asli, tabita rm 100, harga tabita 1 set, tabita day 12, testimoni tabita 2013, tabita malaysia 2013, tabita review 2013, tabita 30ml,


Hampir Tamat! Double Stemcell Murah? Harga Serendah RM70 - Free PosLaju

5 Barang dalam 1 Harga! Baca sampai habis...

Salam sejahtera buat anda yang sudi singgah blog Fiq yang tak seberapa ni. Apa yang Fiq nak tawarkan di web www.KedaiFiq.com ni bagi produk Double Stemcell keluaran PhytoScience adalah harga promosi yang sangat2 limited.

Fiq percaya ramai yang singgah di sini sedang mencari double stemcell review Offer promosi double stemcell yang murah bukan? Ada yang cari double stemcell di lowyat la, ada yang cari di lelong.com la.. Tak kurang juga ada yang mencari harga murah double stemcell di lazada... 

Ok.. Awak2 semua tak perlu dah pergi lain-lain tempat sebab telah tiba ditempat yang tepat. TETAPI... tawaran ini Fiq open untuk tempoh yang sangat2 terhad. Kenapa? Sebab Fiq tahu ramai nak cuba double stemcell ini untuk tahu kelebihan atau benefit of double stemcell ni kan..

double stemcell bagus ke , double stemcell berkesan , double stemcell cara makan , double stem cell dari syarikat phytoscience , double stemcell elok ke , double stemcell harga , double stemcell harga malaysia ,


Tapi disebabkan harga yang ditawarkan agak mahal, ramai yang ambil langkah, hmm.. biarlah dulu.. nanti lah.. duit x cukup la.

Ada yang tanya Fiq, produk ni sesuai untuk rawat penyakit ape..? Fiq ni dah macam doktor pulak korang tanya macam tu kan.. Ok lah.. Bagi Fiq, double stemcell ni kelebihannya sebagai supplement atau makanan tambahan sahaja. Cuma dari segi nilai perubatan tu, Fiq tak berani nak cakap. Kena rujuk pada yang pakar.

Tapi, dari segi feedback, memang banyak kalau nak kumpul 1 persatu. Korang google je.. Memang berlambak. Ada yang bagi tau berat badan berkurangan (loss weight), ada yang cakap lepas makan double stemcell ni kawan2 cakap kulit makin cantiklah, tak perlu makan ubat kencing manis la, badan lebih bertenaga la..

Apa yang Fiq boleh simpulkan, setiap orang hasilnya adalah berbeza. Mungkin ada yang amalkan untuk kekal bertenaga, ada yang amalkan untuk kecutkan jerawat, nak cerah.. Geng, double stemcell ni supplement. Memang bagus untuk kita amalkan supplement kan...

Oklah.. Pendekkan cerita, Ape yang Fiq nak offer kan pada kawan2 adalah seperti berikut:

1 box Double Stemcell (DSC) - RM100
2 box Double Stemcell (DSC) - RM160
*Freepos seluruh Malaysia

Nak harga lebih murah? Borong! Ye.. Beli secara borong dan fiq akan berikan dengan harga yang sangat murah!!

4 box Double Stemcell (DSC) - RM280 (RM70/box)
*Freepos seluruh Malaysia

Bagi pembelian 4 box double stemcell anda akan dapat PERCUMA 1 box SnowPhyll atau 1 box 2sllim yang bernilai RM250/box (produk keluaran Phytoscience). Anda boleh pilih nak yang mana satu. Kedua2 produk ini ada manfaatnya masing-masing.

double stem cell dari syarikat phytoscience , double stemcell elok ke , double stemcell harga , double stemcell harga malaysia , double stemcell johor bahru , double stemcell kebaikan , double stemcell lowyat , double stemcell untuk ibu hamil ,


Mungkin ada yang cakap, ala Fiq.. Kena beli 4 box ke baru dapat harga istimewa ni?

Ya betul.. Untuk dapatkan harga RM70/box, awak kena beli 4 box. Kalau kurang kemampuan beli secara solo, fiq cadangkan awak kongsi/share beli dengan kawan2.. Lagipun, dengan pembelian 4 box, awak akan dapat FreeGift yang dinyatakan tadi.. Malah, fiq akan bagi EXTRA freegift berupa Garam Mandian ala Body Scrub yang akan membuatkan kulit anda rasa halus mulus je..

double stemcell untuk ibu menyusu , double stemcell untuk jerawat , double stemcell untuk kurus , double stemcell vs sne , double stemcell vs k colly , double stemcell vs shaklee , double stemcell vs aura white ,

Untuk tebus harga promosi ini, just ikut langkah mudah di bawah:

SMS kod promosi berikut sekarang

 DSC3 ke 0107949199

p/s: Lepas anda SMS, anda akan dapat respon pantas dalam kurang 2 minit.. Kemudian, just ikut arahan mudah yang diberikan. Hanya ada 3 langkah mudah sahaja.

Stok double stemcell banyak, tapi amat terhad.. Siapa cepat dia dapat.
double stemcell untuk ibu menyusu , double stemcell untuk jerawat , double stemcell untuk kurus , double stemcell vs sne , double stemcell vs k colly , double stemcell vs shaklee , double stemcell vs aura white ,
Stok double stemcell banyak, tapi amat terhad.. Siapa cepat dia dapat.

Promosi Terbaru Untuk Tabita Skin Care Original


beli tabita free pos, free pos beli tabita skin care, tabhita skin care, tabuta skin  care

Jika anda berada di sekitar Johor Bahru, bolehlah beli Tabita Skin Care ini secara by hand.. Bagi yang berada di luar kawasan JB, kami sedia menghantar kepada anda melalui PosLaju di mana tempahan anda KAMI JAMIN SELAMAT SAMPAI.

STOK SET PILIHAN YANG AVAILABLE UNTUK DI BELI Update 6/4/2015:

TABITA EXCLUSIVE SET:
✔ Daily Cream
✔ Night Cream
✔ Smooth Lotion (Toner)
✔ Facial Soap

- Tahan antara 3-4 bulan
- Harga biasa RM330

Berminat nak dapatkan pada 
harga ISTIMEWA? 

>> KINI CUMA RM2xx <<

SMS Now:  TABITA ke 0107949199

tabita, tabita skin care, tabita skincare, produk tabita, harga tabita, kosmetik tabita asli, tabita skincare original, tabita skin care testimonial

=====================================================

TABITA TRIAL SET:
✔ Daily Cream
✔ Night Cream
✔ Smooth Lotion (Toner)
✔ Facial Soap

- Tahan antara 3-4 minggu
- Harga biasa RM140

Berminat nak dapatkan pada harga ISTIMEWA? 

SMS Now:  TABITA ke 0107949199

tabita, tabita skin care, tabita skincare, produk tabita, harga tabita, kosmetik tabita asli, tabita skincare original, tabita skin care testimonial

Pada yang berminat nak beli COD, khidmat disediakan untuk area JB sahaja. Selain itu kita akan poskan sahaja.. Harga yang ditawarkan adalah harga agen dropship. Ini bermakna, anda juga boleh beli untuk kegunaan sendiri atau dijual pada rakan2 mengikut harga market atau anda boleh mark up ikut kehendak anda. Kami akan poskan kepada pelanggan anda. FREEPOS SELURUH MALAYSIA.

Stok adalah limited. Selepas anda SMS kepada kami seperti yang dimaklumkan di atas, anda akan secara PANTAS akan menerima reply dari kami.

Untuk makluman TAMBAHAN, kami tidak ada menjual stok loose item untuk set tabita skin care  original memandangkan stok adalah sangat limited. Harap Maklum.

Bonus Terhad:
-Setiap pembelian akan disertakan freegift dan freepos seluruh Malaysia.
-Bila Anda SMS, anda akan terus dapat Harga Diskaun untuk 1 set dan 2 set.

SMS now:  TABITA  ke 0107949199

Kami Menerima Pembayaran Melalui:

Follow Tau

Offer

Offer
'Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan kemuliaan, kepemurahan dan kebaikanMu, dengan rahmatMu, wahai Yang Maha Pengasihi diantara yang pengasih..'

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Entry Yang Popular...

Ubat Resdung Bella Formula

Categories

12.12.12 (1) 18sx (1) affiliate 2013 (1) agen beutskin batu pahat (1) agen beutskin kangar (1) agen beutskin kota kinabalu (1) agen beutskin kuantan (1) agen beutskin sabah (4) agen beutskin terengganu (1) agen sne beutskin senai dan skudai (1) agen treenea (1) Ainan Tasneem (1) aku tak bisa (1) alternatif murahnya.my (1) apa itu rahim? (1) apa itu SNE capsule? (6) artis guna tabita (1) asia herbal (1) awan nano (1) ayam (1) babak drama setia hujung nyawa (1) bagaimana rasa sne kapsul? (7) bayi boleh makan sne? (1) beauty essence (3) beli beutskin by hand (3) beli beutskin dapat freegift (1) beli rumah (1) beli sne beutskin online (1) beli sne kapsul dapat freegift (1) beli surat pajak (1) beli view youtube murah (1) belian ibu putih janna lawwa (1) bella formula sinus murah (2) bella sinus cure (1) bella sinus original (1) benefits of cordy juice (1) beutskin 2013 (1) beutskin adira testimonial (2) beutskin cyberjaya (1) beutskin dealer kl (1) beutskin di perlis (1) beutskin essence (10) beutskin essence malaysia (1) beutskin essence sne (2) beutskin ipoh (1) beutskin jitra (1) beutskin johor (4) beutskin johor bahru (1) beutskin kedah (1) beutskin kelantan (1) beutskin KL (1) beutskin kulai (1) beutskin lelaki (1) beutskin marketing plan (1) beutskin murah (3) beutskin shah alam (1) beutskin singapura (2) beutskin sne (4) beutskin+essence+testimonial (1) beza be dan sne (1) bio usahawan (1) bisnes sne (1) borong EPH (1) borong yanalis skin care (1) c (1) cara amalkan beutslin dan sne (1) cara bayaran beutskin (1) cara daftar ahli double stemcell (1) cara daftar ahli sne (1) cara daftar mobile stokis beutskin (1) cara daftar stokis beutskin (1) cara guna propolis (1) cara makan extra power herbs (1) cara makan sne kapsul yang betul (1) cara melambatkan monopos (1) cara nak tahu ranking blog (1) cara order be (1) cara order sne kapsul (1) cara pembayaran jus cordy (3) cara pembelian cordy jus (3) cara pengambilan Beutskin Essence (8) cara pengambilan extra power herbs (1) Cara Pengambilan SNE Kapsul (12) catalyst shah alam (1) catuaba malaysia (1) catuaba penang (1) catuaba review (1) catuaba testimoni (1) catuaba+kesan+sampingan (1) cheaper lens (1) chinese new year SNE Promotion Package (1) cinta muka buku (2) cintamu bagaikan rembulan (1) ciri usahawan (1) contact lens (1) cordy juice (8) cordy juice johor (1) cordy juice malaysia (3) cordy juice selangor (1) cordy juice terengganu (1) cordy jus (3) cordy jus kuching (1) cordy jus malaysia (3) cordyceps (2) dah ku cuba pertahankan (1) damar pokok (1) dealer be kuantan (1) dealer beutskin (2) dealer beutskin singapore (1) diskaun ubat resdung (1) double stem cell malaysia (2) double stem cell murah (1) double stemcell harga (1) double stemcell jb (1) double stemcell kebaikan (1) double stemcell lowyat (1) double stemcell marketing plan (1) double stemcell murah (1) double stemcell pasir gudang (1) double stemcell shah alam (2) double stemcell singapura (1) double stemcell skudai (1) double stemcell untuk ibu hamil (1) double stemcell untuk ibu menyusu (1) double stemcell untuk jerawat (1) double stemcell untuk kurus (1) download (1) download template (1) dropship propolis active (1) dugaan dari ilahi (1) Duit Mudah (1) DUTA BEUTSKIN (1) duta produk beutskin (1) E-Networkers (1) ejen propolis (1) emas gsr (2) eph selangor (1) eph shah alam (1) extra power herbs borong (1) extra power herbs dropship (1) extra power herbs jb (1) extra power herbs malaysia (1) extra power herbs stokis (1) facebook (1) FH Qaseh Beauty (1) free download (1) free layout for blog (1) free template (1) hadiah dari Kak Ani Mobile Stokis SNE Beutskin Perlis (1) hadis tentang lebah (1) hafiz af7 (1) happy birthday (1) harga baru beutskin (3) harga baru sne kapsul (3) harga beutskin essence (2) harga beutskin murah (2) harga borong propolis (1) harga borong propolis active (1) harga ejen propolis active (1) harga extra power herbs murah (1) Harga Murah EPH Original (1) harga Phyto Glow Placenta (1) harga pil sne (1) harga promosi beutskin (3) harga sebenar excel tea (2) harga tabita (1) harga terkini beutskin (1) harga triple L murah (1) harga wis-d (1) harga yanalis murah (1) harga yanalis skin care (1) hasil sne dan beutskin (1) hati hati dengan penipuan (1) herbal biotech (1) hot button (1) hot item beutskin (1) how to buy on seoclerks.com (1) i am youth (2) ibu putih terbaik (1) ibu putih yang ada kelulusan KKM di pasaran (1) ibu putih yang selamat (1) iklan percuma (1) income phyto science (2) info (2) info jsd (1) iphyto science (2) jadi stokis cordy juice (3) jamu mak dara (4) jamu pengantin dara (4) jamu susuk dara (7) jamu yang selamat (3) jenaka (1) jus cordy (5) jus cordy perlis (1) kahwin (1) kantoi (1) kapsul sne (1) kat mana nak beli tabita (1) katalog beutskin sne (1) KEAJAIBAN CATUABA (1) kebaikan sne dan beutskin (1) kebaikan sne untuk ibu mengandung (1) keberkesanan sne (1) kelakar (12) kelebihan Triple L (1) kenali rahim anda (1) keputihan (1) kesan catuaba (1) kesan sama macam tabita (1) khasiat cordy jus (1) khasiat sne kapsul (1) kisah kelakar (1) kisah romantis untuk pedoman (1) kkm yanalis (2) kosmetik tabita asli (1) kuman resdung (1) kupon diskaun beli ubat resdung (1) lagu jiwang (1) lawak (13) lemah syahwat untuk wanita (1) lirik (4) lirik 150 juta by fynn jamal (1) lirik ku akui (1) lirik lagu apit (1) lirik qasidah nabiyunna rasulullah (1) lirik takku sangka takku duga (1) lirik untuk dia (1) lucah (1) lucu (9) maher zain (1) Mana Boleh Dapat Set Tabita (1) mana boleh dapatkan tabita skin care (1) masalah cepat pancut (1) masalah gastrik kronik (1) masalah jerawat (1) masker vagina (4) Mencintai Kamu (1) mobile stokis beutskin sabah (1) modal stokis beutskin (1) murah (1) nabiyyuna lirik (1) najwa latif (2) Nak Jadi Broker Tanpa Modal (1) nak jadi pengedar beutskin (1) nuffnang (1) ombak rindu versi islamik (1) pakej beutskin (1) pakej jimat beutskin essence (1) pakej sihat sne kapsul (1) pantang larang jamu (2) pel percubaan tabita skin care (1) Pelaburan Emas dan Perak (1) Pelaburan Emas Fizikal (1) pelan pemasaran beutskin (1) peluang perniagaan sne beutskin (1) penawar kencing manis (1) pengantin (1) pengasas yanalis skin care (1) pengedar bella sinus (1) pengedar beutskin (2) pengedar beutskin singapore (1) pengedar cordy juice (3) pengedar cordy jus (3) pengedar rebond essence (1) pengedar sah sne kapsul (1) pengedar sne batu pahat dan skudai (1) pengedar sne kapsul (1) pengedar sne kuantan (1) penyakit rahim (1) penyayi dugaan dari ilahi (1) perbezaan sne kapsul dan beutskin (1) percaya padaku (1) perli (1) pesanan buat wanita (1) petua atasi pancutan pra matang (1) petua hilangkan keputihan (1) petua membuka pintu rezeki (1) petua pekatkan air mani (1) petua rawat resdung (2) Phyto Collagen Placenta (1) phyto double stemcell (2) Phyto Glow Placenta (1) phyto science malaysia (1) phyto science perlis (1) phytoscience marketing plan (1) pil sne (1) pil sne harga (1) pil sne malaysia (1) plan pemasaran double stemcell (1) produk sne (1) produk tabita (1) promosi beutskin (1) promosi cordy jus (3) promosi domain murah (3) promosi jimat akhir tahun produk kecantikan (1) promosi jimat ibu putih janna lawwa (1) promosi jimat sne kapsul (1) promosi jus cordy (1) promosi pakej sne beutskin essence (1) promosi pakej SNE sempena Ramadhan 2013 (1) promosi raya cina sne beustkin (1) promosi set kombo lovelys beautys (1) promosi sne 2013 (1) promosi sne 2014 (1) promosi terbaru sne kapsul (1) promosi terbaru SNE Marketing 2014 (1) puisi cinta (2) putih guna beutskin (1) q&a berkenaan extra power herbs (1) QasehBeauty (1) qasidah jalaliah (1) qasidah mendayu (1) qasidah merdu (1) rahsia kecantikan adira (1) rahsia kecantikan scha alyahya (1) rahsia tahan lama (1) rawat pancutan pra matang (1) rawatan resdung (1) rawatan sakit senggugut (1) review Phyto Collagen Placenta (1) review triple L (1) review www.seoclerks.com (1) sahabat lirik (1) sarawak (1) scha alyahya beutskin (1) scha alyahya beutskin sne (1) scha alyahya duta beutskin (1) scha alyahya sah duta produk beutskin (1) scha makan beutskin? (1) seksi (1) seoclerks.com review (1) service centre sne johor bahru (2) setia hujung nyawa (1) sex (1) Sholawat Jalaliyah (Nabiyyuna Rosulullah) (1) sinus cure (1) sistem abp26 (1) siti nurhaliza (1) skodeng (1) sms cinta (1) sms jiwang (1) sne (1) sne beautskin sabah (1) sne beutskin (1) sne beutskin essence (1) sne beutskin perlis (2) sne beutskin sabah (2) sne capsule (3) sne capsule malaysia (1) sne centre singapore (1) sne di perlis (1) sne kapsul (15) sne kapsul bandar penawar (1) sne kapsul dungun (1) sne kapsul halal (1) sne kapsul kota tinggi (1) sne kapsul murah (2) sne kapsul review (1) sne kapsul skudai (1) sne kapsul ulu tiram (1) sne kelantan (1) sne malaysia (1) sne marketing (1) sne murah (1) sne singapore (1) sne testimonial (2) sne+beutskin (1) snemarketing (1) soalan beutskin essence (1) stemcell murah (2) stokis beutskin (3) stokis beutskin di perlis (1) stokis beutskin essence di kedah (2) stokis beutskin essence di kelantan (1) stokis catuaba pahang (1) stokis sne di kelantan (1) stokis sne di pahang kuantan (1) stokis sne johor bahru (2) stokis sne kedah (1) stokis sne perlis (1) stokis sne sabah (1) stokis sne singapore (1) stokis sne singapura (1) strategi flyers (1) syamkamarul (2) tabita (3) tabita 2015 (1) tabita murah (1) tabita original (1) tabita original dan palsu (1) tabita palsu (2) tabita review (2) tabita skin care (1) tabita skin care original (1) tabita skin care testimonial (1) tabita skincare (4) tabita skincare original (1) tabita skincare review (2) tabita testimoni (2) tabita trial set (2) tabita tukar nama? (1) tak ku sangka tak ku duga (1) teddy bear (2) teka teki lawak (1) Teknik Air Liur (1) Teknik Buat Duit Online (1) Teknik Percuma Jana Pendapatan (1) tempat penjualan sne beutskin (1) testimoni (2) testimoni adira beutskin (4) testimoni asma sne kapsul (2) testimoni beautskin essence (2) testimoni beutskin (8) testimoni beutskin khaty azian (1) testimoni double stemcell (2) testimoni fb double stemcell (2) testimoni gastrik sne kapsul (1) testimoni lelaki tabita (1) testimoni pemain kelantan guna produk sne (1) testimoni scha alyahya (1) testimoni sne (3) testimoni sne kapsul (1) testimoni Triple L (1) testimoni ubat resdung (1) testimoni yanalis skin care (1) testimonial sne kapsul (1) testimonial Triple L (1) thaqif (1) tips anak lebih bijak (1) tips atasi masalah resdung (1) tips blog (1) tips cantik (1) Tips cantik beutskin (1) tips kekal cantik (1) tonton dan menang (1) treenea shah alam (1) treenea vco (1) treenea.com (1) trial pack beutskin (3) trial pek beutskin sne (3) trial pek sne beutskin (1) trial set tabita (1) trial set tabita murah (1) triple L (1) triple stemcell malaysia (1) triple stemcell tipu (2) tutorial (3) tutorial lipat baju (1) ubat anak kurang pandai (1) ubat besarkan zakar (1) ubat resdung (2) ubat resdung bella formula (1) ubat resdung berkesan (1) ubat resdung murah berkesan (1) ubat sinus (1) ubat tahan lama (2) ulang tahun kelahiran (1) ungu (1) update harga baru beutskin (1) WALI BAND (1) website autodownline double stemcell (1) www.musuhresdung.com (2) www.seoclerks.com seller (1) yanalis (1) yanalis review (2) yanalis signature skin care (1) yanalis skin care review (1) yanalis skin care shah alam (1) yanalis vs tabita (1) YANK (1) youtube thaqif (1)