Lirik Lagu : Tak Ku Sangka Tak Ku Duga by Apit Ft Appy + Download Mp3 ~ Fiq HaiDzir

Assalammualaikum Dan Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Lirik Lagu : Tak Ku Sangka Tak Ku Duga by Apit Ft Appy + Download Mp3


Iklan: Dapatkan Set Skin Care Janna Lawwa (Lulus KKM dan Halal) Dari Web Rasmi Kami:


==========================================================

tak ku sangka tak ku duga, lirik lagu apit, lirik takku sangka takku duga, dah ku cuba pertahankan, cintamu bagaikan rembulan

Lirik Tak Ku Sangka Tak Ku Duga by Apit Ft Appy + Download Mp3

malam...
ku tidur tak lena
teringatkan dirimu
terimbas kembali kenangan lalu

mengalir air mataku
menemani malam sepiku
ku rindu saat bersamamu
sukarnya ku untuk melupakanmu

dahulu engkau berikan cinta
mengapa kini engkau berubah
manakah janji akan setia menanti
jikalau engkau tak lagi cinta
katakan saja aku tak kisah
dari kau terus membuat ku menunggu 

tak ku duga
perpisahan yang akan melanda
dah ku cuba
pertahankan
namun dirimu pergi jua

cintamu bagaikan rembulan
yang hadir bila malam menjelang
kau hilang bila siang mendatang
begitulah sikap mu oh syg

kau lontar cintaku ditepian
ku bagaikan hanyut di lautan
yang lemas di dalam percintaan
dipukul gelombang keresahan

dahulu engkau berikan cinta
mengapa kini engkau berubah
manakah janji akan setia menanti
jikalau engkau tak lagi cinta
katakan saja aku tak kisah
dari kau terus membuat ku menunggu

tak ku sangka
tak ku duga
perpisahan yang akan melanda
dah ku cuba
pertahankan
namun dirimu pergi jua 

cintamu bagaikan rembulan
yang hadir bila mlm menjelang
kau hilang bila siang mendatang
begitulah sikap mu oh syg

kau lontar cintaku ditepian
ku bagaikan hanyut di lautan
yang lemas di dalam percintaan
dipukul gelombang keresahan

mengalir air mataku
menemani malam sepiku
ku rindu saat bersamamu
sukarnya untukku melupakanmu






Pernah dengar Lagu Andai Hatiku Bersuara by Chomel? Siap dengan lirik tau..

tak ku sangka tak ku duga, lirik lagu apit, lirik takku sangka takku duga, dah ku cuba pertahankan, cintamu bagaikan rembulan

Meh klik kat bawah ni:

Lirik Andai Hatiku Bersuara - Cover by Chomel

25 comments:

  1. bestnye lagu nie lagu baru ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    3. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  2. nop la.. lagu ni da lame.. cuma semakin lama, semakin ramai yg minat lagu macam ni..

    memang layan sgt2.. n lagu ye penuh dengan makna...

    ReplyDelete
  3. ske cgt2 lgu ni.....

    ReplyDelete
  4. mmg best pon lagu ni...kene ngan aku huhu

    ReplyDelete
  5. Terbaik r lagu nie.. confirm lyan!

    ReplyDelete
  6. boleh kase ke kord lagu nie bro..?

    ReplyDelete
  7. best gilew lagu u i minat gilew ....
    i terinagt kt ex lame i ...

    ReplyDelete
  8. apa2 pon u mg the best......

    ReplyDelete
  9. hye cik apit,,,fara br je dgr lagu2 awak mlm td,,,,smua sedap2,,, =)

    ReplyDelete
  10. jap2,,lagu2 ni apit yg reka sendri ke nyanyi blk???

    ReplyDelete
  11. lagu ni asalnya lagu saleem... :D

    ReplyDelete
  12. wanie, awak salah... penyanyi asalnya adalah Apit ft Baronbros... dorang dari singapore...

    ReplyDelete
  13. penyanyi asal die mmg apit kan?? tp apit nie bkn artis kan? diroang reka lagu nie....so skang lagu ni jd mkin popular bile saleem buat single terbaru die....tol x?? :)

    ReplyDelete
  14. seyezz!!! shukeww!! sgt lGu Neyh!! TerBek! Tq La Sbb WaT LiRik! LeH nYnyi SaMe :)

    ReplyDelete
  15. Most welcome.. bukan ape, at least korang leh senang sikit nak nyanyi ikut lirik.. tak la hentam je.. hehehe

    ReplyDelete

Follow Tau

Offer

Offer
'Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan kemuliaan, kepemurahan dan kebaikanMu, dengan rahmatMu, wahai Yang Maha Pengasihi diantara yang pengasih..'

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Entry Yang Popular...

Ubat Resdung Bella Formula

Categories

12.12.12 (1) 18sx (1) affiliate 2013 (1) agen beutskin batu pahat (1) agen beutskin kangar (1) agen beutskin kota kinabalu (1) agen beutskin kuantan (1) agen beutskin sabah (4) agen beutskin terengganu (1) agen sne beutskin senai dan skudai (1) agen treenea (1) Ainan Tasneem (1) aku tak bisa (1) alternatif murahnya.my (1) apa itu rahim? (1) apa itu SNE capsule? (6) artis guna tabita (1) asia herbal (1) awan nano (1) ayam (1) babak drama setia hujung nyawa (1) bagaimana rasa sne kapsul? (7) bayi boleh makan sne? (1) beauty essence (3) beli beutskin by hand (3) beli beutskin dapat freegift (1) beli rumah (1) beli sne beutskin online (1) beli sne kapsul dapat freegift (1) beli surat pajak (1) beli view youtube murah (1) belian ibu putih janna lawwa (1) bella formula sinus murah (2) bella sinus cure (1) bella sinus original (1) benefits of cordy juice (1) beutskin 2013 (1) beutskin adira testimonial (2) beutskin cyberjaya (1) beutskin dealer kl (1) beutskin di perlis (1) beutskin essence (10) beutskin essence malaysia (1) beutskin essence sne (2) beutskin ipoh (1) beutskin jitra (1) beutskin johor (4) beutskin johor bahru (1) beutskin kedah (1) beutskin kelantan (1) beutskin KL (1) beutskin kulai (1) beutskin lelaki (1) beutskin marketing plan (1) beutskin murah (3) beutskin shah alam (1) beutskin singapura (2) beutskin sne (4) beutskin+essence+testimonial (1) beza be dan sne (1) bio usahawan (1) bisnes sne (1) borong EPH (1) borong yanalis skin care (1) c (1) cara amalkan beutslin dan sne (1) cara bayaran beutskin (1) cara daftar ahli double stemcell (1) cara daftar ahli sne (1) cara daftar mobile stokis beutskin (1) cara daftar stokis beutskin (1) cara makan extra power herbs (1) cara makan sne kapsul yang betul (1) cara melambatkan monopos (1) cara nak tahu ranking blog (1) cara order be (1) cara order sne kapsul (1) cara pembayaran jus cordy (3) cara pembelian cordy jus (3) cara pengambilan Beutskin Essence (8) cara pengambilan extra power herbs (1) Cara Pengambilan SNE Kapsul (12) catalyst shah alam (1) catuaba malaysia (1) catuaba penang (1) catuaba review (1) catuaba testimoni (1) catuaba+kesan+sampingan (1) cheaper lens (1) chinese new year SNE Promotion Package (1) cinta muka buku (2) cintamu bagaikan rembulan (1) ciri usahawan (1) contact lens (1) cordy juice (8) cordy juice johor (1) cordy juice malaysia (3) cordy juice selangor (1) cordy juice terengganu (1) cordy jus (3) cordy jus kuching (1) cordy jus malaysia (3) cordyceps (2) dah ku cuba pertahankan (1) dealer be kuantan (1) dealer beutskin (2) dealer beutskin singapore (1) diskaun ubat resdung (1) double stem cell malaysia (2) double stem cell murah (1) double stemcell harga (1) double stemcell jb (1) double stemcell kebaikan (1) double stemcell lowyat (1) double stemcell marketing plan (1) double stemcell murah (1) double stemcell pasir gudang (1) double stemcell shah alam (2) double stemcell singapura (1) double stemcell skudai (1) double stemcell untuk ibu hamil (1) double stemcell untuk ibu menyusu (1) double stemcell untuk jerawat (1) double stemcell untuk kurus (1) download (1) download template (1) dugaan dari ilahi (1) Duit Mudah (1) DUTA BEUTSKIN (1) duta produk beutskin (1) E-Networkers (1) emas gsr (2) eph selangor (1) eph shah alam (1) extra power herbs borong (1) extra power herbs dropship (1) extra power herbs jb (1) extra power herbs malaysia (1) extra power herbs stokis (1) facebook (1) FH Qaseh Beauty (1) free download (1) free layout for blog (1) free template (1) hadiah dari Kak Ani Mobile Stokis SNE Beutskin Perlis (1) hafiz af7 (1) happy birthday (1) harga baru beutskin (3) harga baru sne kapsul (3) harga beutskin essence (2) harga beutskin murah (2) harga extra power herbs murah (1) Harga Murah EPH Original (1) harga Phyto Glow Placenta (1) harga pil sne (1) harga promosi beutskin (3) harga sebenar excel tea (2) harga tabita (1) harga terkini beutskin (1) harga triple L murah (1) harga wis-d (1) harga yanalis murah (1) harga yanalis skin care (1) hasil sne dan beutskin (1) hati hati dengan penipuan (1) herbal biotech (1) hot button (1) hot item beutskin (1) how to buy on seoclerks.com (1) i am youth (2) ibu putih terbaik (1) ibu putih yang ada kelulusan KKM di pasaran (1) ibu putih yang selamat (1) iklan percuma (1) income phyto science (2) info (2) info jsd (1) iphyto science (2) jadi stokis cordy juice (3) jamu mak dara (4) jamu pengantin dara (4) jamu susuk dara (7) jamu yang selamat (3) jenaka (1) jus cordy (5) jus cordy perlis (1) kahwin (1) kantoi (1) kapsul sne (1) kat mana nak beli tabita (1) katalog beutskin sne (1) KEAJAIBAN CATUABA (1) kebaikan sne dan beutskin (1) kebaikan sne untuk ibu mengandung (1) keberkesanan sne (1) kelakar (12) kelebihan Triple L (1) kenali rahim anda (1) keputihan (1) kesan catuaba (1) kesan sama macam tabita (1) khasiat cordy jus (1) khasiat sne kapsul (1) kisah kelakar (1) kisah romantis untuk pedoman (1) kkm yanalis (2) kosmetik tabita asli (1) kuman resdung (1) kupon diskaun beli ubat resdung (1) lagu jiwang (1) lawak (13) lemah syahwat untuk wanita (1) lirik (4) lirik 150 juta by fynn jamal (1) lirik ku akui (1) lirik lagu apit (1) lirik qasidah nabiyunna rasulullah (1) lirik takku sangka takku duga (1) lirik untuk dia (1) lucah (1) lucu (9) maher zain (1) Mana Boleh Dapat Set Tabita (1) mana boleh dapatkan tabita skin care (1) masalah cepat pancut (1) masalah gastrik kronik (1) masalah jerawat (1) masker vagina (4) Mencintai Kamu (1) mobile stokis beutskin sabah (1) modal stokis beutskin (1) murah (1) nabiyyuna lirik (1) najwa latif (2) Nak Jadi Broker Tanpa Modal (1) nak jadi pengedar beutskin (1) nuffnang (1) ombak rindu versi islamik (1) pakej beutskin (1) pakej jimat beutskin essence (1) pakej sihat sne kapsul (1) pantang larang jamu (2) pel percubaan tabita skin care (1) Pelaburan Emas dan Perak (1) Pelaburan Emas Fizikal (1) pelan pemasaran beutskin (1) peluang perniagaan sne beutskin (1) penawar kencing manis (1) pengantin (1) pengasas yanalis skin care (1) pengedar bella sinus (1) pengedar beutskin (2) pengedar beutskin singapore (1) pengedar cordy juice (3) pengedar cordy jus (3) pengedar rebond essence (1) pengedar sah sne kapsul (1) pengedar sne batu pahat dan skudai (1) pengedar sne kapsul (1) pengedar sne kuantan (1) penyakit rahim (1) penyayi dugaan dari ilahi (1) perbezaan sne kapsul dan beutskin (1) percaya padaku (1) perli (1) pesanan buat wanita (1) petua atasi pancutan pra matang (1) petua hilangkan keputihan (1) petua membuka pintu rezeki (1) petua pekatkan air mani (1) petua rawat resdung (2) Phyto Collagen Placenta (1) phyto double stemcell (2) Phyto Glow Placenta (1) phyto science malaysia (1) phyto science perlis (1) phytoscience marketing plan (1) pil sne (1) pil sne harga (1) pil sne malaysia (1) plan pemasaran double stemcell (1) produk sne (1) produk tabita (1) promosi beutskin (1) promosi cordy jus (3) promosi domain murah (3) promosi jimat akhir tahun produk kecantikan (1) promosi jimat ibu putih janna lawwa (1) promosi jimat sne kapsul (1) promosi jus cordy (1) promosi pakej sne beutskin essence (1) promosi pakej SNE sempena Ramadhan 2013 (1) promosi raya cina sne beustkin (1) promosi set kombo lovelys beautys (1) promosi sne 2013 (1) promosi sne 2014 (1) promosi terbaru sne kapsul (1) promosi terbaru SNE Marketing 2014 (1) puisi cinta (2) putih guna beutskin (1) q&a berkenaan extra power herbs (1) QasehBeauty (1) qasidah jalaliah (1) qasidah mendayu (1) qasidah merdu (1) rahsia kecantikan adira (1) rahsia kecantikan scha alyahya (1) rahsia tahan lama (1) rawat pancutan pra matang (1) rawatan resdung (1) rawatan sakit senggugut (1) review Phyto Collagen Placenta (1) review triple L (1) review www.seoclerks.com (1) sahabat lirik (1) sarawak (1) scha alyahya beutskin (1) scha alyahya beutskin sne (1) scha alyahya duta beutskin (1) scha alyahya sah duta produk beutskin (1) scha makan beutskin? (1) seksi (1) seoclerks.com review (1) service centre sne johor bahru (2) setia hujung nyawa (1) sex (1) Sholawat Jalaliyah (Nabiyyuna Rosulullah) (1) sinus cure (1) sistem abp26 (1) siti nurhaliza (1) skodeng (1) sms cinta (1) sms jiwang (1) sne (1) sne beautskin sabah (1) sne beutskin (1) sne beutskin essence (1) sne beutskin perlis (2) sne beutskin sabah (2) sne capsule (3) sne capsule malaysia (1) sne centre singapore (1) sne di perlis (1) sne kapsul (15) sne kapsul bandar penawar (1) sne kapsul dungun (1) sne kapsul halal (1) sne kapsul kota tinggi (1) sne kapsul murah (2) sne kapsul review (1) sne kapsul skudai (1) sne kapsul ulu tiram (1) sne kelantan (1) sne malaysia (1) sne marketing (1) sne murah (1) sne singapore (1) sne testimonial (2) sne+beutskin (1) snemarketing (1) soalan beutskin essence (1) stemcell murah (2) stokis beutskin (3) stokis beutskin di perlis (1) stokis beutskin essence di kedah (2) stokis beutskin essence di kelantan (1) stokis catuaba pahang (1) stokis sne di kelantan (1) stokis sne di pahang kuantan (1) stokis sne johor bahru (2) stokis sne kedah (1) stokis sne perlis (1) stokis sne sabah (1) stokis sne singapore (1) stokis sne singapura (1) strategi flyers (1) syamkamarul (2) tabita (3) tabita 2015 (1) tabita murah (1) tabita original (1) tabita original dan palsu (1) tabita palsu (2) tabita review (2) tabita skin care (1) tabita skin care original (1) tabita skin care testimonial (1) tabita skincare (4) tabita skincare original (1) tabita skincare review (2) tabita testimoni (2) tabita trial set (2) tabita tukar nama? (1) tak ku sangka tak ku duga (1) teddy bear (2) teka teki lawak (1) Teknik Air Liur (1) Teknik Buat Duit Online (1) Teknik Percuma Jana Pendapatan (1) tempat penjualan sne beutskin (1) testimoni (2) testimoni adira beutskin (4) testimoni asma sne kapsul (2) testimoni beautskin essence (2) testimoni beutskin (8) testimoni beutskin khaty azian (1) testimoni double stemcell (2) testimoni fb double stemcell (2) testimoni gastrik sne kapsul (1) testimoni lelaki tabita (1) testimoni pemain kelantan guna produk sne (1) testimoni scha alyahya (1) testimoni sne (3) testimoni sne kapsul (1) testimoni Triple L (1) testimoni ubat resdung (1) testimoni yanalis skin care (1) testimonial sne kapsul (1) testimonial Triple L (1) thaqif (1) tips anak lebih bijak (1) tips atasi masalah resdung (1) tips blog (1) tips cantik (1) Tips cantik beutskin (1) tips kekal cantik (1) tonton dan menang (1) treenea shah alam (1) treenea vco (1) treenea.com (1) trial pack beutskin (3) trial pek beutskin sne (3) trial pek sne beutskin (1) trial set tabita (1) trial set tabita murah (1) triple L (1) triple stemcell malaysia (1) triple stemcell tipu (2) tutorial (3) tutorial lipat baju (1) ubat anak kurang pandai (1) ubat besarkan zakar (1) ubat resdung (2) ubat resdung bella formula (1) ubat resdung berkesan (1) ubat resdung murah berkesan (1) ubat sinus (1) ubat tahan lama (2) ulang tahun kelahiran (1) ungu (1) update harga baru beutskin (1) WALI BAND (1) website autodownline double stemcell (1) www.musuhresdung.com (2) www.seoclerks.com seller (1) yanalis (1) yanalis review (2) yanalis signature skin care (1) yanalis skin care review (1) yanalis skin care shah alam (1) yanalis vs tabita (1) YANK (1) youtube thaqif (1)