Lirik Lagu : Tak Ku Sangka Tak Ku Duga by Apit Ft Appy + Download Mp3 ~ Fiq HaiDzir

Assalammualaikum Dan Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Lirik Lagu : Tak Ku Sangka Tak Ku Duga by Apit Ft Appy + Download Mp3


Iklan: Dapatkan Set Skin Care Janna Lawwa (Lulus KKM dan Halal) Dari Web Rasmi Kami:


==========================================================

tak ku sangka tak ku duga, lirik lagu apit, lirik takku sangka takku duga, dah ku cuba pertahankan, cintamu bagaikan rembulan

Lirik Tak Ku Sangka Tak Ku Duga by Apit Ft Appy + Download Mp3

malam...
ku tidur tak lena
teringatkan dirimu
terimbas kembali kenangan lalu

mengalir air mataku
menemani malam sepiku
ku rindu saat bersamamu
sukarnya ku untuk melupakanmu

dahulu engkau berikan cinta
mengapa kini engkau berubah
manakah janji akan setia menanti
jikalau engkau tak lagi cinta
katakan saja aku tak kisah
dari kau terus membuat ku menunggu 

tak ku duga
perpisahan yang akan melanda
dah ku cuba
pertahankan
namun dirimu pergi jua

cintamu bagaikan rembulan
yang hadir bila malam menjelang
kau hilang bila siang mendatang
begitulah sikap mu oh syg

kau lontar cintaku ditepian
ku bagaikan hanyut di lautan
yang lemas di dalam percintaan
dipukul gelombang keresahan

dahulu engkau berikan cinta
mengapa kini engkau berubah
manakah janji akan setia menanti
jikalau engkau tak lagi cinta
katakan saja aku tak kisah
dari kau terus membuat ku menunggu

tak ku sangka
tak ku duga
perpisahan yang akan melanda
dah ku cuba
pertahankan
namun dirimu pergi jua 

cintamu bagaikan rembulan
yang hadir bila mlm menjelang
kau hilang bila siang mendatang
begitulah sikap mu oh syg

kau lontar cintaku ditepian
ku bagaikan hanyut di lautan
yang lemas di dalam percintaan
dipukul gelombang keresahan

mengalir air mataku
menemani malam sepiku
ku rindu saat bersamamu
sukarnya untukku melupakanmu






Pernah dengar Lagu Andai Hatiku Bersuara by Chomel? Siap dengan lirik tau..

tak ku sangka tak ku duga, lirik lagu apit, lirik takku sangka takku duga, dah ku cuba pertahankan, cintamu bagaikan rembulan

Meh klik kat bawah ni:

Lirik Andai Hatiku Bersuara - Cover by Chomel

22 comments:

  1. bestnye lagu nie lagu baru ke

    ReplyDelete
    Replies
  2. nop la.. lagu ni da lame.. cuma semakin lama, semakin ramai yg minat lagu macam ni..

    memang layan sgt2.. n lagu ye penuh dengan makna...

    ReplyDelete
  3. ske cgt2 lgu ni.....

    ReplyDelete
  4. mmg best pon lagu ni...kene ngan aku huhu

    ReplyDelete
  5. Terbaik r lagu nie.. confirm lyan!

    ReplyDelete
  6. boleh kase ke kord lagu nie bro..?

    ReplyDelete
  7. best gilew lagu u i minat gilew ....
    i terinagt kt ex lame i ...

    ReplyDelete
  8. apa2 pon u mg the best......

    ReplyDelete
  9. hye cik apit,,,fara br je dgr lagu2 awak mlm td,,,,smua sedap2,,, =)

    ReplyDelete
  10. jap2,,lagu2 ni apit yg reka sendri ke nyanyi blk???

    ReplyDelete
  11. lagu ni asalnya lagu saleem... :D

    ReplyDelete
  12. wanie, awak salah... penyanyi asalnya adalah Apit ft Baronbros... dorang dari singapore...

    ReplyDelete
  13. penyanyi asal die mmg apit kan?? tp apit nie bkn artis kan? diroang reka lagu nie....so skang lagu ni jd mkin popular bile saleem buat single terbaru die....tol x?? :)

    ReplyDelete
  14. seyezz!!! shukeww!! sgt lGu Neyh!! TerBek! Tq La Sbb WaT LiRik! LeH nYnyi SaMe :)

    ReplyDelete
  15. Most welcome.. bukan ape, at least korang leh senang sikit nak nyanyi ikut lirik.. tak la hentam je.. hehehe

    ReplyDelete

Follow Tau


'Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan kemuliaan, kepemurahan dan kebaikanMu, dengan rahmatMu, wahai Yang Maha Pengasihi diantara yang pengasih..'

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Artikel Terbaik!

Entry Yang Popular...

Ubat Resdung Bella Formula

Untuk Keras Dan Tahan Lama

Categories

12.12.12 (1) 18sx (1) affiliate 2013 (1) agen beutskin batu pahat (1) agen beutskin kangar (1) agen beutskin kota kinabalu (1) agen beutskin kuantan (1) agen beutskin sabah (4) agen beutskin terengganu (1) agen coway (1) agen double stemcell kluang (1) agen sne beutskin senai dan skudai (1) agen treenea (1) Ainan Tasneem (1) Air Purifiers (1) aku tak bisa (1) alternatif murahnya.my (1) apa itu rahim? (1) apa itu SNE capsule? (6) apakah tribumax (1) artis guna tabita (1) asia herbal (1) awan nano (1) ayam (1) babak drama setia hujung nyawa (1) bagaimana rasa sne kapsul? (7) bayi boleh makan sne? (1) beauty essence (3) beli beutskin by hand (3) beli beutskin dapat freegift (1) beli GK online (2) beli glutaking COD (1) beli rumah (1) beli sne beutskin online (1) beli sne kapsul dapat freegift (1) beli surat pajak (1) beli view youtube murah (1) belian ibu putih janna lawwa (1) bella formula sinus murah (2) bella sinus cure (1) bella sinus original (1) benefits of cordy juice (1) beutskin 2013 (1) beutskin adira testimonial (2) beutskin cyberjaya (1) beutskin dealer kl (1) beutskin di perlis (1) beutskin essence (10) beutskin essence malaysia (1) beutskin essence sne (2) beutskin ipoh (1) beutskin jitra (1) beutskin johor (4) beutskin johor bahru (1) beutskin kedah (1) beutskin kelantan (1) beutskin KL (1) beutskin kulai (1) beutskin lelaki (1) beutskin marketing plan (1) beutskin murah (3) beutskin shah alam (1) beutskin singapura (2) beutskin sne (4) beutskin+essence+testimonial (1) beza be dan sne (1) Bidets (1) bio usahawan (1) bio-aura (1) bisnes sne (1) blog baru (1) borong EPH (1) borong tribumax (1) broker coway (1) c (1) cara amalkan beutslin dan sne (1) cara bayar coway (1) cara bayaran beutskin (1) cara daftar ahli double stemcell (1) cara daftar ahli sne (1) cara daftar mobile stokis beutskin (1) cara daftar stokis beutskin (1) cara jadi stokis double stemcell (1) cara jadi stokis tribumax (1) cara makan extra power herbs (1) cara makan sne kapsul yang betul (1) cara melambatkan monopos (1) cara minum mxt (1) cara minum tribumax (1) cara nak tahu ranking blog (1) cara order be (1) cara order sne kapsul (1) cara order tribumax (1) cara pembayaran jus cordy (3) cara pembelian cordy jus (3) cara pendekkan link (1) cara pengambilan Beutskin Essence (8) cara pengambilan extra power herbs (1) Cara Pengambilan SNE Kapsul (12) catalyst shah alam (1) catuaba malaysia (1) catuaba penang (1) catuaba review (1) catuaba testimoni (1) catuaba+kesan+sampingan (1) cheaper lens (1) chinese new year SNE Promotion Package (1) cinta muka buku (2) cintamu bagaikan rembulan (1) ciri usahawan (1) contact lens (1) cordy juice (8) cordy juice johor (1) cordy juice malaysia (3) cordy juice selangor (1) cordy juice terengganu (1) cordy jus (3) cordy jus kuching (1) cordy jus malaysia (3) cordyceps (2) coway (15) coway malaysia (3) Coway Online (1) coway vs elken (1) daging babi vs daging lembu (1) dah ku cuba pertahankan (1) dara (1) dealer be kuantan (1) dealer beutskin (2) dealer beutskin singapore (1) delcol (1) diskaun ubat resdung (1) double stem cell malaysia (2) double stem cell murah (1) double stemcell (1) double stemcell jb (1) double stemcell murah (2) double stemcell pasir gudang (1) double stemcell price (1) double stemcell shah alam (2) double stemcell singapura (1) double stemcell skudai (1) double stemcell umie aida (1) download (1) download template (1) dropship glutaking (3) dugaan dari ilahi (1) DUTA BEUTSKIN (1) duta produk beutskin (1) E-Networkers (1) elken (1) emas gsr (2) eph selangor (1) eph shah alam (1) extra power herbs borong (1) extra power herbs dropship (1) extra power herbs jb (1) extra power herbs malaysia (1) extra power herbs stokis (1) facebook (1) fat burner extreme murah (1) fat burner extreme women (1) FH Qaseh Beauty (1) filem terbaik (1) free ads (1) free download (1) free layout for blog (1) free template (1) gk side efek (1) gluta king terbaik (1) glutaking (3) glutaking advance (1) glutaking advance murah (1) glutaking bahaya (1) glutaking bahaya? (1) glutaking di majalah mingguan wanita (1) glutaking jb (1) glutaking kapsul (1) glutaking kedah (1) glutaking kuantan (1) glutaking lelaki (2) glutaking murah (2) glutaking pengedar (1) glutaking perlis (1) glutaking promosi (1) glutaking review (5) glutaking shah alam (1) glutaking side effect (1) glutaking testimonial (1) glutaking whitening (2) glutaking whitening. glutaking side effect (1) glutaking.com (2) glutaking.com.my (2) glutaking.my (2) gluthaking (1) hadiah dari Kak Ani Mobile Stokis SNE Beutskin Perlis (1) hafiz af7 (1) halal (1) happy birthday (1) harga baru beutskin (3) harga baru sne kapsul (3) harga beutskin essence (2) harga beutskin murah (2) harga extra power herbs murah (1) harga glutaking (1) Harga Murah EPH Original (1) harga Phyto Glow Placenta (1) harga pil sne (1) harga promosi beutskin (3) harga sebenar excel tea (2) harga tabita (1) harga terkini beutskin (1) harga triple L murah (1) harga wis-d (1) hasil sne dan beutskin (1) hati hati dengan penipuan (1) hepa filters (1) herbal biotech (1) hot button (1) hot item beutskin (1) how to buy on seoclerks.com (1) i am youth (2) ibu putih janna lawwa (1) ibu putih terbaik (1) ibu putih yang ada kelulusan KKM di pasaran (1) ibu putih yang selamat (1) iklan percuma (2) income double stemcel; potensi mobile stokis double stem cell (1) income phyto science (1) info (2) info jsd (1) iphyto science (2) jadi stokis cordy juice (3) jamu mak dara (4) jamu pengantin dara (4) jamu susuk dara (7) jamu yang selamat (3) jenaka (1) jus cordy (5) jus cordy perlis (1) kahwin (1) kantoi (1) kapsul sne (1) katalog beutskin sne (1) KEAJAIBAN CATUABA (1) kebaikan sne dan beutskin (1) kebaikan sne untuk ibu mengandung (1) keberkesanan sne (1) kelakar (13) kelebihan coway (1) kelebihan Triple L (1) kenali rahim anda (1) keputihan (1) kerja kosong (1) kesan catuaba (1) kesan sampingan glutaking (1) khasiat cordy jus (1) khasiat double stemcell (1) khasiat sne kapsul (1) kisah kelakar (1) kisah romantis untuk pedoman (1) kkm glutaking (1) kosmetik tabita asli (1) kuman resdung (1) kupon diskaun beli ubat resdung (1) lagu jiwang (2) lawak (14) lelaki (1) lemah syahwat untuk wanita (1) lirik (5) lirik 150 juta by fynn jamal (1) lirik ku akui (1) lirik lagu apit (1) lirik ombak rindu (1) lirik qasidah nabiyunna rasulullah (1) lirik takku sangka takku duga (1) lirik untuk dia (1) lucah (1) lucu (9) m.x.t muscle & energy supercharger (1) maher zain (1) make it link short (1) maqui collagen plus (1) masalah cepat pancut (1) masalah gastrik kronik (1) masalah jerawat (1) masker vagina (4) Mencintai Kamu (1) mesin air coway (1) mobile stokis beutskin sabah (1) modal stokis beutskin (1) murah (1) mxt murah (1) mxt protein (1) mxt supercharger (1) mxt supplement (1) mxt testimoni (1) mxt testimoni review (1) mxt testosterone booster (1) nabiyyuna lirik (1) najwa latif (2) nak jadi pengedar beutskin (1) nuffnang (2) oic.my (1) ombak rindu (1) ombak rindu 2011 (1) ombak rindu versi islamik (1) pakej beutskin (1) pakej jimat beutskin essence (1) pakej sihat sne kapsul (1) pantang larang jamu (2) pek baru tabita (1) pel percubaan tabita skin care (1) pelan pemasaran beutskin (1) peluang perniagaan sne beutskin (1) pemborong glutaking (1) penapis air (1) penapis air coway (4) penapis air dr jabbar (1) penapis air halal (2) penapis air halal JAKIM (1) penapis air murah (2) penapis air tersumbat (1) penawar kencing manis (1) pengantin (1) pengedar bella sinus (1) pengedar beutskin (2) pengedar beutskin singapore (1) pengedar cordy juice (3) pengedar cordy jus (3) pengedar glutaking (2) pengedar rebond essence (1) pengedar sah glutaking (1) pengedar sah sne kapsul (1) pengedar sne batu pahat dan skudai (1) pengedar sne kapsul (1) pengedar sne kuantan (1) pengedar tribumax (1) penyakit rahim (1) penyayi dugaan dari ilahi (1) perbezaan sne kapsul dan beutskin (1) percaya padaku (1) perempuan (1) perli (1) pesanan buat wanita (1) petit (1) petua atasi pancutan pra matang (1) petua hilangkan keputihan (1) petua membuka pintu rezeki (1) petua menghilangkan jerawat (1) petua pekatkan air mani (1) petua rawat resdung (2) Phyto Collagen Placenta (1) phyto double stemcell (2) Phyto Glow Placenta (1) phyto science double stemcell (1) phyto science malaysia (1) phyto science perlis (1) phytoscience marketing plan (1) pil sne (1) pil sne harga (1) pil sne malaysia (1) plan pemasaran double stemcell (1) produk mxt bahaya? (1) produk sne (1) produk tabita (1) promosi beutskin (1) promosi cordy jus (3) PROMOSI COWAY (1) promosi coway 2013 (1) promosi coway terbaru (1) promosi domain murah (3) promosi glutaking (1) promosi jimat akhir tahun produk kecantikan (1) promosi jimat ibu putih janna lawwa (1) promosi jimat sne kapsul (1) promosi jus cordy (1) promosi pakej sne beutskin essence (1) promosi pakej SNE sempena Ramadhan 2013 (1) promosi raya cina sne beustkin (1) promosi set kombo lovelys beautys (1) promosi sne 2013 (1) promosi sne 2014 (1) promosi tabita (2) promosi terbaru sne kapsul (1) promosi terbaru SNE Marketing 2014 (1) puisi cinta (3) putih guna beutskin (1) q&a berkenaan extra power herbs (1) QasehBeauty (1) qasidah jalaliah (1) qasidah mendayu (1) qasidah merdu (1) rahsia kecantikan adira (1) rahsia kecantikan scha alyahya (1) rahsia tahan lama (1) rawat pancutan pra matang (1) rawatan resdung (1) rawatan sakit senggugut (1) Rental Water Dispenser (1) review fat burner extreme (1) review ombak rindu (1) review Phyto Collagen Placenta (1) review triple L (1) review www.seoclerks.com (1) sahabat lirik (1) sarawak (1) scha alyahya beutskin (1) scha alyahya beutskin sne (1) scha alyahya duta beutskin (1) scha alyahya sah duta produk beutskin (1) scha makan beutskin? (1) seksi (1) seoclerks.com review (1) service centre sne johor bahru (2) setia hujung nyawa (1) sex (1) Sholawat Jalaliyah (Nabiyyuna Rosulullah) (1) side effect glutaking (1) sijil kkm tribumax (1) sinus cure (1) sistem abp26 (1) siti nurhaliza (1) skodeng (1) sms cinta (1) sms jiwang (1) sne (1) sne beautskin sabah (1) sne beutskin (1) sne beutskin essence (1) sne beutskin perlis (2) sne beutskin sabah (2) sne capsule (3) sne capsule malaysia (1) sne centre singapore (1) sne di perlis (1) sne kapsul (15) sne kapsul bandar penawar (1) sne kapsul dungun (1) sne kapsul halal (1) sne kapsul kota tinggi (1) sne kapsul murah (2) sne kapsul review (1) sne kapsul skudai (1) sne kapsul ulu tiram (1) sne kelantan (1) sne malaysia (1) sne marketing (1) sne murah (1) sne singapore (1) sne testimonial (2) sne+beutskin (1) snemarketing (1) soalan beutskin essence (1) stemcell murah (2) stokis beutskin (3) stokis beutskin di perlis (1) stokis beutskin essence di kedah (2) stokis beutskin essence di kelantan (1) stokis catuaba pahang (1) stokis sne di kelantan (1) stokis sne di pahang kuantan (1) stokis sne johor bahru (2) stokis sne kedah (1) stokis sne perlis (1) stokis sne sabah (1) stokis sne singapore (1) stokis sne singapura (1) strategi flyers (1) syamkamarul (2) tabita (1) tabita asli (1) tabita desy damayanti original (1) tabita new packaging 2014 (1) tabita skin care (2) tabita skin care testimonial (1) tabita skincare (2) tabita skincare original (1) tak ku sangka tak ku duga (1) teddy bear (2) teka teki lawak (1) tempat penjualan sne beutskin (1) teruna (1) testimoni (2) testimoni adira beutskin (4) testimoni artis glutaking (2) testimoni asma sne kapsul (2) testimoni beautskin essence (2) testimoni beutskin (8) testimoni beutskin khaty azian (1) testimoni double stemcell (2) testimoni fat burner extreme (1) testimoni fb double stemcell (2) testimoni gastrik sne kapsul (1) testimoni glutaking (2) testimoni lelaki tabita (1) testimoni pemain kelantan guna produk sne (1) testimoni scha alyahya (1) testimoni sne (3) testimoni sne kapsul (1) testimoni Triple L (1) testimoni ubat resdung (1) testimonial glutaking (1) testimonial sne kapsul (1) testimonial Triple L (1) testmoni lelaki guna glutaking (1) thaqif (1) tips anak lebih bijak (1) tips atasi masalah resdung (1) tips blog (1) tips cantik (1) Tips cantik beutskin (1) tips kekal cantik (1) tips nuffnang (1) tonton dan menang (1) treenea shah alam (1) treenea vco (1) treenea.com (1) trial pack beutskin (3) trial pek beutskin sne (3) trial pek sne beutskin (1) trial set tabita murah (1) tribumax (1) tribumax forum (1) tribumax harga (1) tribumax johor (1) tribumax kelantan (1) tribumax kkm (1) tribumax malaysia (2) tribumax murah (2) tribumax price (1) tribumax side effect (1) tribumax supplier (1) tribumax testimoni terbaru (1) tribumax vs vimax (1) triple L (1) triple stemcell malaysia (1) triple stemcell termurah (1) triple stemcell tipu (2) tutorial (3) tutorial lipat baju (1) ubat anak kurang pandai (1) ubat besarkan zakar (1) ubat kurus murah (1) ubat resdung (2) ubat resdung bella formula (1) ubat resdung berkesan (1) ubat resdung murah berkesan (1) ubat sinus (1) ubat tahan lama (2) ulang tahun kelahiran (1) ungu (1) update harga baru beutskin (1) URL shortener (1) WALI BAND (1) water filter (1) website autodownline double stemcell (1) website iklan (1) website iklan percuma (1) woongjin coway (3) www.glutaking.com (2) www.glutaking.com.my (1) www.musuhresdung.com (2) www.seoclerks.com seller (1) YANK (1) youtube thaqif (1)