(Promosi Tabita) Pastinya Original / Testimoni Dah Banyak ~ Fiq HaiDzir
Info dr penyelia pos laju :
Barang2 yang nak sampai sebelum raya, parcel lastcall hendaklah diserahkan pada 17 Julai 2014
Parcel yg diserah SELEPAS 17 Julai 2014 akan dapat SELEPAS raya ke-6.
Berkuatkuasa mulai 1 Ramadhan, ini kerana lambakan barang hampir 1 juta. Berhubung dgn itu, barang2 akan smpai mengambil masa 1-5 hari bekerja berbanding 1-3 hari bekerja.
Proses penerimaan barang-barang menggunakan tenaga kerja manusia, bukan mesin. Jadi, sila inform kepada seller & buyer jika sudah dpt tracking number tetapi record not found harap bersabar, barang-barang anda dalam proses. Sila panjang-panjangkan mesej ini bagi memudahkan pihak kami, pos laju & anda menerima barang sebelum aidilfitri.

Assalammualaikum Dan Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

(Promosi Tabita) Pastinya Original / Testimoni Dah Banyak


"Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah KINI DI MALAYSIA..!"

Memperkenalkan produk TABITA SKINCARE (Original), khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), Pearl Powder, Japanese Tea, Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E. Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.
tabita skincare, tabita murah, tabita original, agen tabita, testimoni tabita, cara guna tabita

Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari. 


Tetapi, produk Tabita skin care tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk Tabita Skin Care sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.



Wajah anda akan menjadi lebih bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak & menjadi lebih tegang juga lembut seperti kulit bayi.



Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Produk Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali

Setiap set Tabita Skin Care mengandungi :

1. Facial Soap
2. Smooth Lotion/Toner
3. Day Cream
4. Night Cream



Tabita dijual dengan dua (2) set berbeza iaitu:

1. Set Exclusive (Besar) - RM390
2. Set Regular (Biasa) - RM350

Dengan harga yang berpatutan, pemakaian yang jimat, 1 set regular tabita skincare boleh bertahan selama 3 bulan, manakala  set exclusive tabita skin care boleh bertahan sehingga 4-5 bulan. SANGAT JIMAT kan? Walau bagaimanapun, hasilnya dapat dilihat dalam masa 3-4 minggu.

TEMPAH TERUS DI SINI 

(ADA HARGA DISKAUN)!!



Inilah rahsia kecantikan semulajadi ! 

tabita skin care, tabita skincare, tabitha, testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita, produk tabita
(Testimonial Diri sendiri bersama TABITA SKIN CARE ORIGINAL ^_^)
 

ANTARA PRODUK-PRODUK TABITA ORIGINAL YANG TERBAIK !!

REPACKING TRIAL SET TABITA ORIGINAL

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

TABITA TRIAL SET.. Alhamdulillah, Set Trial TABITHA sudah siap dipack di makmal Kosmetik dan mengikut piawaian Malaysia Good Manufacture Practice (GMP). Disebabkan permintaan pelanggan yang ingin mencuba dulu produk tabita dan ada yg was2 nak beli Full set, kami dengan inisiatif sendiri dibantu pembantu makmal menghasilkan set trial ni.. Detail product kat Bawah:

TABITA SKIN CARE TRIAL SET
Contain 4 Items:
1. FACIAL SOAP = 35 ml
2. SMOOTH LOTION = 35 ml
3. DAILY CREAM = 8 gm
4. NIGHTLY CREAM = 8 gm

PRICE RM150 FREE POSTAGE + MANUAL GUIDE


ATTENTION:

TABITA SKINCARE TIDAK MENGELUARKAN SEBARANG TRIAL SET, ATAS PERMINTAAN RAMAI, KAMI MENYEDIAKAN SET PERCUBAAN TABITA SKINCARE BAGI YANG INGIN MENCUBA DAHULU, DENGAN HARGA YANG MAMPU DIMILIKI.


SET REGULAR TABITA SKINCARE ORIGINAL

Bagi yang sudah serasi dan ingin meneruskan lagi bersama Tabita bolehlah teruskan dengan 
Set Regular @ Exclusive. 
(^_^)

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

PEMAKAIAN SELAMA 3-4 BULAN
PRODUK TABITA SKINCARE SET REGULAR (RM350) + Free postage, Porch, and Consultancy


TEMPAH TERUS DI SINI 

(ADA HARGA DISKAUN)!!
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita



SET EXCLUSIVE TABITA SKIN CARE ORIGINAL

Lagi jimat dengan Set Exclusive Tabita Original ini! Jom Teruskan bersama Tabita 
pastikan Original dari saya.

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
PEMAKAIAN SELAMA 4-5 BULAN
PRODUK TABITA SKINCARE SET EXCLUSIVE (RM390) + Free postage, Porch, and Consultancy


TABITA ORIGINAL, TABITA PRODUK, KRIM PUTIH MUKA, SKIN CARE POPULAR MASA KINI

TEMPAH TERUS DI SINI 

(ADA HARGA DISKAUN)!!
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita


TESTIMONIAL TABITA SKINCARE ORIGINAL TERBAIK !!

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita, marsha tabita
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita, umie aida tabita
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
TEMPAH TERUS DI SINI 
(ADA HARGA DISKAUN)!!

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita, ayu raudhah
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita


INI TESTIMONIAL LELAKI.. JANGAN TERKEJUT YE !! MANA YANG LELAKI TU, JANGAN SEGAN2 UNTUK ORDER YER... TERBAIK...

lelaki guna tabita, testimoni lelaki tabita, testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
lelaki guna tabita, testimoni lelaki tabita, testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
lelaki guna tabita, testimoni lelaki tabita, testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

STOK ADALAH TERHAD! TEMPAH TERUS DI SINI:
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita, PRODUK TABITA


INFO-INFO TABITA 

KANDUNGAN TABITA SKINCARE

§  Tabita Facial Soap – Facial soap Tabita ini mengandungi Ekstrak Papaya yang dapat memutihkan warna kulit secara semulajadi dan mengurangkan kedutan pada kulit. Keluarkan sedikit saja dan gunakan sehari 2 kali untuk mencuci wajah dan leher.

§  Tabita smooth lotion – Toner ini berfungsi untuk menghaluskan kulit. Cara menggunakannya adalah dengan diusapkan pada wajah yang telah dibersihkan menggunakan Tabita Facial Soap. Sekali pemakaian cukup 3 titis diatas kapas muka dan disapu pada wajah yang masih dalam keadaan lembab (setelah cuci muka, bilas, dan aplikasikan toner.)

§  Tabita Daily Cream – Daily Cream berfungsi sebagai Tabir Suria yang dapat menjaga kulit dari pancaran matahari dan radikal bebas yang dapat merosakkan kulit wajah. Warna tabita daily cream menyerupai warna kuning mustard. Daily cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

§  Tabita Nightly Cream – Nightly Cream mengandungi Ekstrak Papaya, Vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E serta Benzoyl. Ekstrak papaya merupakan bahan untuk peeling secara semulajadi, Vitamin A sangat baik untuk memperbaiki kulit dari lapisan dalam kulit, Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona, Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit, dan Benzoyl dapat membantu mengeringkan jerawat. Warna tabita nightly cream menyerupai warna mutiara putih (white pearl). Nightly cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

Reaksi Penggunaan Tabita Skincare Selama Pemakaian

Berikut Jie akan jelaskan pada akak-akak, abang-abang dan adik-adik, bagaimana reaksi setelah menggunakan produk tabita skincare. Setelah memakai tabita pada minggu ke 1 muka akan terasa perih, kencang gatal, kusam diikuti dengan pengelupasan yang dirasakan selama 10 hari. Dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaruk /sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.

Bila terasa perih /gatal cukup ditekan secara perlahan dengan mengunakan tisu atau kapas yang bersih dan lembut, pemakaian obat harus terus dilakukan / jangan dihentikan. Setelah pengelupasan di wajah(pengelupasan tipis) telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.

Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, setelah minggu ke 4 dan 5, wajah akan terlihat berubah.

PENTING !!Cara Pemakaian Tabita Skin Care Yang Betul  :
1.   Cuci wajah dan leher menggunakan FACIAL SOAP secara merata. (hanya sedikit  1 drop sahaja memadai dan diperlukan, ia akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)

2.   Bilas wajah secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa DI LAP. Memadai dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu agar tidak terlalu basah berair.

3.   Titiskan min 3 titis SMOOTH LOTION diatas kapas muka dan oleskan secara perlahan-lahan. Sapuan merata pada wajah dan leher untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang perlahan sudah memadai, jangan di sental secara kasar, kerana ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.

4.   Oleskan pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM pada malam hari keseluruh wajah dan leher semasa wajah masih dalam keadaan lembab. Ratakan sapuan keseluruhan bagi mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan secara rutin setiap hari.

Notes ::

Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai SMOOTH LOTION hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.

Diingatkan juga BERHENTI menggunakan SMOOTH LOTION TABITA SKINCARE setelah 3 minggu mengunakannya, setelah kulit muka kusam balik boleh guna semula bagi mendapatkan kulit yang cantik.


KAMI MENERIMA PULUHAN PESANAN SEHARI. 
STOK ADALAH LIMITED. TEMPAH TERUS DI SINI:

PASTINYA ADA PROMOSI ISTIMEWA MENANTI ANDA JIKA ANDA KLIK BUTTON DI BAWAH UNTUK MEMBUAT BELIAN:
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

"KAMI BERI JAMINAN BAHAWA PRODUK TABITA YANG KAMI JUAL ADALAH 100% ORIGINAL. JIKA RAGU-RAGU, SILA DAPATKAN DARI PENJUAL YANG LAIN"





(Updated!! READY STOK!! 28/5/2013)


APA ANDA AKAN DAPAT?



Cara Bayar - Hanya 3 Langkah Mudah

Sila lakukan pembayaran menerusi akaun bank di bawah. Harga asal akan dinaikkan sebaik sahaja kuota pembeli tercapai.


Langkah #1 - Bayar Mengikut Pilihan Set Yang Anda Minat Nak Tempah:


SET EXCLUSIVE (TAHAN SEHINGGA 4-5 BULAN) - RM390

RM390

RM379

 PROMOSI RM350



SET REGULAR (TAHAN 3 HINGGA 4 BULAN) - RM350

PROMOSI RM310



TRAVEL PACK (TAHAN SEHINGGA 2 BULAN) - RM180

PROMOSI RM170



SET PERCUBAAN (TAHAN 3 HINGGA 4 MINGGU) - RM150

PROMOSI RM140

"LEBIH JIMAT, LEBIH BERBALOI..."

#PASTIKAN ANDA BELI PRODUK YANG ASLI SAHAJA...

Makluman:
* Harga Promosi Ini Sah Bermula 10/1/2014 - 31/6/2014 Sahaja (Harga Akan Kembali Kepada Asal Selepas Tarikh Dinyatakan)
* Terhad kepada 30 orang TERAWAL sahaja.
* Produk Yang Kami Jual DIJAMIN KEASLIANNYA/ORIGINAL.


Depositkan JUMLAH (BERGANTUNG PADA SET PILIHAN ANDA) tersebut ke akaun bank berikut menggunakan perbankan internet* / deposit bank atau ATM Transfer.

Bank
Nama
No. Akaun
FH QASEH BEAUTY
01210000447103
FH QASEH BEAUTY
551294602779

* Anda digalakkan membuat pembayaran melalui perbankan internet (Maybank2u / CIMB Clicks).

* PENTING!! Masukkan emel qasehbeauty17@gmail.com dalam ruangan e-mail penerima bayaran jika anda menggunakan M2U / CIMB Clicks.


Langkah #2:
Bagi pengesahan LEBIH PANTAS, Sila SMS kan maklumat anda mengikut format berikut:

NAMA, ALAMAT, JUMLAH BAYARAN, MASA & TARIKH BAYARAN, SET PILIHAN. 

Cth:
NURJIHAN RAHMAN, NO 99 JLN SEKUPANG BIRU, TAMAN LAUT, 86800 MERSING, JOHOR, JUMLAH RM350, 19/5/2013, 08.11PM, SET EXCLUSIVE


DAN HANTAR KE: 01123738535

  
Langkah #3:
Tunggu pengesahan dari pihak kami. Untuk makluman, pembayaran yang dibuat sebelum jam 12pm (hari bekerja), pesanan anda akan diposkan pada hari yang sama menggunakan poslaju. Jangka masa sampai antara 1-3 hari bekerja.

Kepada pelanggan yang telah membuat pembayaran/pembelian, saya dahulukan dengan ucapan terima kasih dan ini akad jual dari saya ye,

"SAYA JUAL"

*Makluman, no yang lama tidak lagi kami gunakan sebagai urusan berniaga kerana menjadi terlalu berat dan kos yang besar. Justeru, pihak kami telah mendaftar no yang baru bagi tujuan jual beli. Segala transaksi/SMS/pertanyaan bolehlah dihantar ke:

+601123738535 (SMS/WHATSAPP)

Bagi yang berniat hendak call, sila hubungi antara jam 8pm - 10pm sahaja. Kalau tidak, hanya perlu SMS atau Whatsapp sahaja. Waktu siang saya bekerja. Bagaimanapun, stok adalah ready. So, dont worry. Boleh terus buat tempahan dan pembayaran ye dear..

Kepada regular customer kami, jika anda tak dapat hubungi kami pada nombor yang lama, sila hubungi pada nombor yang telah diberikan di atas ye. Love yeah.








================================= 

23 comments:

  1. Xde utk dropshipp utk tabiat ni..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Sy tak de la bermasalah jerawat ke apa2 mslh kulit. Cuma terasa agak kusam dn terdapat setompok jeragat. Adakah sy akan mengalami smua kesan yg disebutkn biarpun x mmpunyai mslh kulit?

    ReplyDelete
  4. paper berita harian 26/04/2013 keluar kata TABITA MERBAHAYA

    ReplyDelete
  5. BOLEH BAHAYAKAN PENGGUNA: Orang ramai dinasihatkan agar berhenti menggunakan produk kosmetik Tabita dan segera membuangnya.
    - Foto HSA
    26 Apr 2013
    Nasihat usah guna produk kosmetik Tabita
    Ujian dapati barangan mengandungi bahan terlarang yang membahayakan
    BAHAN-BAHAN terlarang telah ditemui dalam tiga produk kosmetik yang dipasarkan di bawah jenama Tabita, kata Penguasa Sains dan Kesihatan (HSA) dalam satu kenyataan semalam.

    Produk-produk itu ialah Tabita Skincare Smooth Lotion, Tabita Skincare Daily Cream dan Tabita Skincare Nightly Cream.

    Orang ramai dinasihatkan agar berhenti menggunakan produk tersebut dan segera membuangnya kerana ia boleh mendatangkan kesan bahaya kepada pengguna.

    Produk itu telah diuji dan didapati mengandungi bahan-bahan kuat yang tidak diisytiharkan seperti hidrokuinon, tretinoin, asid salisiklik dan merkuri.

    Hidrokuinon dan tretinoin adalah bahan kuat yang dilarang digunakan dalam produk kosmetik penjagaan kulit di sini. Ini kerana ia hanya sepatutnya digunakan di bawah pengawasan perubatan kerana boleh memberi kesan buruk jika tidak digunakan dengan betul.

    Sementara itu, kadar asid salisiklik dan merkuri yang tinggi pula boleh menyebabkan kesan seperti kerengsaan kulit, pening dan kulit yang berubah warna.

    Menurut HSA, ia diberitahu tentang produk tersebut setelah menerima laporan mengenai seorang wanita yang mengalami ruam di muka dan leher dan satu lagi laporan mengenai pemutihan kulit mendadak yang tidak dijangkakan selepas menggunakan produk Tabita.

    Produk terlarang itu tidak dijual di Singapura tetapi boleh dibeli dari luar negara menerusi Internet.

    HSA menasihatkan mereka yang telah menggunakan produk tersebut supaya mendapatkan pemeriksaan doktor jika mereka berasa kurang sihat atau bimbang akan kesihatan diri mereka.

    Jurucakap HSA juga menekankan bahayanya membeli produk kesihatan termasuk kosmetik daripada sumber yang diragui menerusi Internet.

    "Pengguna harus sedar akan risiko membeli produk di dalam talian.

    "Tidak seperti barang keperluan lain, kegunaan produk kesihatan, termasuk kosmetik yang rendah mutunya dan disalah label, boleh menyebabkan kesan kesihatan yang serius," kata HSA.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=579732922051076&set=a.212770328747339.62312.100000431192794&type=1&ref=nf

    ReplyDelete
  6. hanya pengguna yg bijak dapat menentukan product yg terbaik untuk diorg, TABITA the best skin care treatment i ever use,,,Dlu kulit muka problem sgt2,,,skg lpas pkai TABITA dh stahun kulit cerah dan xde problem,,Saya yakin dgn tabita,,,yg rumors Singapore tu ditest pada tabita palsu, dan tak mendapat kelulusan KKM,,,kt malaysia dh lulus sesetengah TABITA yg Ori,,cuba bukak Biro Pharmaceutical kebangsaan cari product tabita mesti jumep,,ni edy bg link,,,http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh x yakinkan sy tabita ni...sy da pkai 3hri...tpi cam ragu2....huhuhuhu

      Delete
  7. Camne nak tau yg original dgn yg palsu?

    ReplyDelete
  8. Btol tu..ade je dengki kt org if org tu maja..tretinoin mmg slh satu ubat yg doktor bg pd org yg ade mslh kulit..kalau nk ikot pd penyebab cancer,cahaya matahari sendiri pun akan menyebabln cancer..tp takkan kita tak nk keluar rumah kn..ape2tah

    ReplyDelete
  9. teringin nak buat dropship tabita..huhuhu

    ReplyDelete
  10. tabita ni ada kelulusan KKM ke?

    ReplyDelete
  11. Tabita ni tak ada kelulusan kkm

    ReplyDelete
  12. Tabita ni bahaya ke tuk ibu yg myusukn?da yg ckp ibu myusukn xprlu gna toner tkut mmudaratkn baby..tp knp ya?bknka tabita ni slmat digunakn?

    ReplyDelete
  13. Eddy Marchelo,saya da search kat link yg awk bgi tu,no matched found utk tabita..saya berminat utk beli n try product ni tpi rse tkut n was2 pulak..please,de sape yg bole bantu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lisha, jom guna shaklee utk kecantikan.. pada masa yg sama dpt bonus kesihatan terjaga.. visit fb page saya www.facebook.com/mrazheadoverheels atau http://mrazheadoverheels.blogspot.com.
      Saya dah pernah try tabita ni, pedih and sakit sgt..
      Now saya just consume produk shaklee je.. saya akan guide lisha dgn produk shaklee ni.
      Tak perlu sakit utk cantik!

      Delete
  14. Hi Fiq,

    Perkenalkan, kami merupakan distributor resmi Tabita Skin Care di Indonesia. JIka berminat kami ingin menawarkan kerja sama untuk menjadi reseller kami. Harga yang kami tawarkan sangat bersaing karena kami disupply langsung oleh produsen Tabita.

    Untuk informasi leibh detail silahkan PM
    sms : 0812-9613-1999
    Pin BB : 265E2611
    www.thebeautylock.com

    Terimakasih.

    ReplyDelete
  15. Saya dah try produk tabita ni, pedih and sakit sgt especially bila kulit start mengelupas.. rasa nak tertanggal kulit muka sbb pedih sgt2.. now ni dah stop sbb saya dah jumpa alternatif yg terbaik utk kulit cantik dgn produk Shaklee.
    Jemput visit FB page saya www.facebook.com/mrazheadoverheels; atau http://mrazheadoverheels.blogspot.com.
    Saya akan guide anda sbb saya sendiri dah ada pengalaman pakai produk tabita ni..
    Tak perlu sakit utk cantik!

    ReplyDelete
  16. Kalau pakai kejap jek kulit coklat trus putih pink..tak ke kuat gle agen pemutih tu? Igt bru nk try..member pkai seminggu je dah cerah..tp bila kena panas sikit je muka dia jd mcm udang kena bakar..merah..trus terbantut niat nak cuba

    ReplyDelete
  17. Saya suka pakai produk tabita ni... da 3 tahun pakai... menjumatkan plk tu...
    kalau kat tengah matahari..kulit x sunburn pun...

    ReplyDelete
  18. Saya beli yg travel pack... boleh tahan 2 bulan.....
    alhamdulillah sangat sesuai ngan kulit saya.

    ReplyDelete

Follow Tau


'Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan kemuliaan, kepemurahan dan kebaikanMu, dengan rahmatMu, wahai Yang Maha Pengasihi diantara yang pengasih..'

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Artikel Terbaik!

Entry Yang Popular...

Ubat Resdung Bella Formula

Untuk Keras Dan Tahan Lama

Categories

12.12.12 (1) 18sx (1) affiliate 2013 (1) agen baru beutskin (1) agen beutskin batu pahat (1) agen beutskin kangar (1) agen beutskin kota kinabalu (1) agen beutskin kuantan (1) agen beutskin sabah (4) agen beutskin terengganu (1) agen coway (1) agen double stemcell kluang (1) agen sne beutskin senai dan skudai (1) agen treenea (1) agen tribumax (2) Ainan Tasneem (1) Air Purifiers (1) aku tak bisa (1) apa itu rahim? (1) apa itu SNE capsule? (6) apa kata pengguna tribumax (1) apakah tribumax (1) artis guna tabita (1) asia herbal (1) awan nano (1) ayam (1) babak drama setia hujung nyawa (1) badan berketul minum tribumax (1) bagaimana rasa sne kapsul? (7) bayi boleh makan sne? (1) bbm pin beutskin (1) bbm pin sne kapsul (1) beauty essence (3) beli beutskin by hand (3) beli beutskin dapat freegift (1) beli GK online (2) beli glutaking COD (1) beli rumah (1) beli sne beutskin online (1) beli sne kapsul dapat freegift (1) beli surat pajak (1) belian ibu putih janna lawwa (1) bella formula sinus murah (2) bella sinus original (1) benefits of cordy juice (1) beutskin 2013 (1) beutskin adira testimonial (2) beutskin cyberjaya (1) beutskin dealer kl (1) beutskin di perlis (1) beutskin essence (10) beutskin essence malaysia (1) beutskin essence sne (2) beutskin ipoh (1) beutskin jitra (1) beutskin johor (4) beutskin johor bahru (1) beutskin kedah (1) beutskin kelantan (1) beutskin KL (1) beutskin kulai (1) beutskin lelaki (1) beutskin marketing plan (1) beutskin murah (3) beutskin shah alam (1) beutskin singapura (2) beutskin sne (5) beutskin+essence+testimonial (1) beza be dan sne (1) Bidets (1) bina badan malaysia (1) bio usahawan (1) bio-aura (1) bisnes sne (1) blog baru (1) borong EPH (1) borong tribumax (2) broker coway (1) c (1) cara amalkan beutslin dan sne (1) cara bayar coway (1) cara bayaran beutskin (1) cara beli tribumax (1) cara daftar ahli double stemcell (1) cara daftar ahli sne (1) cara daftar mobile stokis beutskin (1) cara daftar stokis beutskin (1) cara jadi stokis double stemcell (1) cara jadi stokis tribumax (2) cara makan extra power herbs (1) cara makan sne kapsul yang betul (1) cara melambatkan monopos (1) cara minum mxt (1) cara minum tribumax (3) cara nak tahu ranking blog (1) cara order be (1) cara order sne kapsul (1) cara order tribumax (1) cara pembayaran jus cordy (3) cara pembelian cordy jus (3) cara pendekkan link (1) cara pengambilan Beutskin Essence (9) cara pengambilan extra power herbs (1) Cara Pengambilan SNE Kapsul (14) catalyst shah alam (1) catuaba malaysia (1) catuaba penang (1) catuaba review (1) catuaba testimoni (1) catuaba+kesan+sampingan (1) ceragem johor (1) ceragem yang terdekat (1) cheaper lens (1) chinese new year SNE Promotion Package (1) cinta muka buku (2) cintamu bagaikan rembulan (1) ciri usahawan (1) cod tribumax (1) contact lens (1) cordy juice (8) cordy juice johor (1) cordy juice malaysia (3) cordy juice selangor (1) cordy juice terengganu (1) cordy jus (3) cordy jus kuching (1) cordy jus malaysia (3) cordyceps (2) coway (15) coway malaysia (3) Coway Online (1) coway vs elken (1) daging babi vs daging lembu (1) dah ku cuba pertahankan (1) dara (1) dealer be kuantan (1) dealer beutskin (2) dealer beutskin singapore (1) delcol (1) diskaun ubat resdung (1) double stem cell malaysia (2) double stem cell murah (1) double stemcell (1) double stemcell jb (1) double stemcell murah (2) double stemcell pasir gudang (1) double stemcell price (1) double stemcell shah alam (2) double stemcell singapura (1) double stemcell skudai (1) double stemcell umie aida (1) download (1) download template (1) dropship glutaking (3) dugaan dari ilahi (1) DUTA BEUTSKIN (1) duta produk beutskin (1) E-Networkers (1) elken (1) emas gsr (2) eph selangor (1) eph shah alam (1) extra power herbs borong (1) extra power herbs dropship (1) extra power herbs jb (1) extra power herbs malaysia (1) extra power herbs stokis (1) facebook (1) fat burner extreme murah (1) fat burner extreme women (1) FH Qaseh Beauty (1) filem terbaik (1) free ads (1) free download (1) free layout for blog (1) free template (1) gk side efek (1) gluta king terbaik (1) glutaking (3) glutaking advance (1) glutaking advance murah (1) glutaking bahaya (1) glutaking bahaya? (1) glutaking di majalah mingguan wanita (1) glutaking jb (1) glutaking kapsul (1) glutaking kedah (1) glutaking kuantan (1) glutaking lelaki (2) glutaking murah (2) glutaking pengedar (1) glutaking perlis (1) glutaking promosi (1) glutaking review (5) glutaking shah alam (1) glutaking side effect (1) glutaking testimonial (1) glutaking whitening (2) glutaking whitening. glutaking side effect (1) glutaking.com (2) glutaking.com.my (2) glutaking.my (2) gluthaking (1) gym station murah di jb (1) hadiah dari Kak Ani Mobile Stokis SNE Beutskin Perlis (1) hafiz af7 (1) halal (1) happy birthday (1) harga baru beutskin (3) harga baru sne kapsul (3) harga beutskin essence (2) harga beutskin murah (2) harga extra power herbs murah (1) harga glutaking (1) Harga Murah EPH Original (1) harga Phyto Glow Placenta (1) harga pil sne (1) harga promosi beutskin (4) harga sebenar excel tea (2) harga terkini beutskin (1) harga triple L murah (1) harga wis-d (1) hasil sne dan beutskin (1) hati hati dengan penipuan (1) hepa filters (1) herbal biotech (1) hot button (1) hot item beutskin (1) i am youth (2) ibu putih janna lawwa (1) ibu putih terbaik (1) ibu putih yang ada kelulusan KKM di pasaran (1) ibu putih yang selamat (1) iklan percuma (2) income double stemcel; potensi mobile stokis double stem cell (1) income phyto science (1) info (2) info jsd (1) iphyto science (2) jadi stokis cordy juice (3) jamu mak dara (4) jamu pengantin dara (4) jamu susuk dara (7) jamu yang selamat (3) jenaka (1) jus cordy (5) jus cordy perlis (1) kahwin (1) kantoi (1) kapsul sne (1) katalog beutskin sne (1) katil ceragem (1) KEAJAIBAN CATUABA (1) kebaikan sne dan beutskin (1) kebaikan sne untuk ibu mengandung (1) keberkesanan sne (1) kelab bina badan johor (1) kelakar (13) kelebihan coway (1) kelebihan Triple L (1) kenali rahim anda (1) keputihan (1) kerja kosong (2) kesan catuaba (1) kesan sampingan glutaking (1) khasiat cordy jus (1) khasiat double stemcell (1) khasiat sne kapsul (1) kisah kelakar (1) kisah romantis untuk pedoman (1) kkm glutaking (1) kombo set tribumax (1) kuman resdung (1) kupon diskaun beli ubat resdung (1) lagu jiwang (1) lawak (14) lelaki (1) lemah syahwat untuk wanita (1) lirik (5) lirik 150 juta by fynn jamal (1) lirik ku akui (1) lirik lagu apit (1) lirik ombak rindu (1) lirik takku sangka takku duga (1) lirik untuk dia (1) lucah (1) lucu (9) m.x.t muscle & energy supercharger (1) maher zain (1) make it link short (1) maqui collagen plus (1) masalah cepat pancut (1) masalah gastrik kronik (1) masalah jerawat (1) masker vagina (4) Mencintai Kamu (1) mesin air coway (1) mobile stokis beutskin sabah (1) modal stokis beutskin (1) murah (1) mxt murah (1) mxt protein (1) mxt supercharger (1) mxt supplement (1) mxt testimoni (1) mxt testimoni review (1) mxt testosterone booster (1) najwa latif (2) nak jadi pengedar beutskin (2) nuffnang (2) oic.my (1) ombak rindu (1) ombak rindu 2011 (1) ombak rindu versi islamik (1) pakej beutskin (1) pakej jimat beutskin essence (2) pakej sihat sne kapsul (1) pantang larang jamu (2) pek baru tabita (1) pel percubaan tabita skin care (1) pelan pemasaran beutskin (1) pelanggan puas hati amalkan tribumax (1) peluang perniagaan sne beutskin (1) pemborong glutaking (1) penapis air (1) penapis air coway (4) penapis air dr jabbar (1) penapis air halal (2) penapis air halal JAKIM (1) penapis air murah (2) penapis air tersumbat (1) penawar kencing manis (1) pengantin (1) pengedar bella sinus (1) pengedar beutskin (3) pengedar beutskin singapore (1) pengedar cordy juice (3) pengedar cordy jus (3) pengedar glutaking (2) pengedar rebond essence (1) pengedar sah glutaking (1) pengedar sah sne kapsul (1) pengedar sne batu pahat dan skudai (1) pengedar sne kapsul (1) pengedar sne kuantan (1) pengedar tribumax (1) penyakit rahim (1) perbezaan sne kapsul dan beutskin (1) percaya padaku (1) perempuan (1) perli (1) pesanan buat wanita (1) petit (1) petua atasi pancutan pra matang (1) petua hilangkan keputihan (1) petua membuka pintu rezeki (1) petua menghilangkan jerawat (1) petua pekatkan air mani (1) petua rawat resdung (2) Phyto Collagen Placenta (1) phyto double stemcell (2) Phyto Glow Placenta (1) phyto science double stemcell (1) phyto science malaysia (1) phyto science perlis (1) phytoscience marketing plan (1) pil sne (1) pil sne harga (1) pil sne malaysia (1) plan pemasaran double stemcell (1) produk mxt bahaya? (1) produk sne (1) promosi beutskin (1) promosi cordy jus (3) PROMOSI COWAY (1) promosi coway 2013 (1) promosi coway terbaru (1) promosi domain murah (3) promosi glutaking (1) promosi jimat akhir tahun produk kecantikan (1) promosi jimat ibu putih janna lawwa (1) promosi jimat sne kapsul (1) promosi jus cordy (1) promosi pakej sne beutskin essence (1) promosi pakej SNE sempena Ramadhan 2013 (1) promosi raya cina sne beustkin (1) promosi set kombo lovelys beautys (1) promosi sne 2013 (1) promosi sne 2014 (1) promosi tabita (2) promosi terbaru sne kapsul (1) promosi terbaru SNE Marketing 2014 (1) promosi tribumax 2014 (1) puisi cinta (3) putih guna beutskin (1) q&a berkenaan extra power herbs (1) QasehBeauty (1) rahsia kecantikan adira (1) rahsia kecantikan scha alyahya (1) rahsia tahan lama (1) rawat pancutan pra matang (1) rawatan resdung (1) rawatan sakit senggugut (1) Rental Water Dispenser (1) review fat burner extreme (1) review ombak rindu (1) review Phyto Collagen Placenta (1) review tribumax (1) review triple L (1) sahabat lirik (1) sarawak (1) scha alyahya beutskin (1) scha alyahya beutskin sne (1) scha alyahya duta beutskin (1) scha alyahya sah duta produk beutskin (1) scha makan beutskin? (1) seksi (1) service centre sne johor bahru (2) set kombo bina badan (1) set kombo tribumax (1) setia hujung nyawa (1) sex (1) side effect glutaking (1) sijil kkm tribumax (1) sinus cure (1) sistem abp26 (1) siti nurhaliza (1) skodeng (1) sms cinta (1) sms jiwang (1) sne (1) sne beautskin sabah (1) sne beutskin (1) sne beutskin essence (1) sne beutskin perlis (2) sne beutskin sabah (2) sne capsule (3) sne capsule malaysia (1) sne centre singapore (1) sne di perlis (1) sne kapsul (17) sne kapsul bandar penawar (1) sne kapsul dungun (1) sne kapsul halal (1) sne kapsul kota tinggi (1) sne kapsul murah (2) sne kapsul review (1) sne kapsul skudai (1) sne kapsul ulu tiram (1) sne kelantan (1) sne malaysia (1) sne marketing (1) sne murah (1) sne singapore (1) sne testimonial (2) sne+beutskin (1) snemarketing (1) soalan beutskin essence (1) stemcell murah (2) stokis beutskin (3) stokis beutskin di perlis (1) stokis beutskin essence di kedah (2) stokis beutskin essence di kelantan (1) stokis catuaba pahang (1) stokis sne di kelantan (1) stokis sne di pahang kuantan (1) stokis sne johor bahru (2) stokis sne kedah (1) stokis sne perlis (1) stokis sne sabah (1) stokis sne singapore (1) stokis sne singapura (1) strategi flyers (1) supplement bina otot (1) supplement tambah tenaga (1) supplement untuk naikkan otot badan (1) syamkamarul (2) tabita asli (1) tabita new packaging 2014 (1) tabita skin care (1) tabita skincare (1) tak ku sangka tak ku duga (1) teddy bear (2) teka teki lawak (1) tempat penjualan sne beutskin (1) teruna (1) testimoni (2) testimoni adira beutskin (4) testimoni artis glutaking (2) testimoni asma sne kapsul (2) testimoni beautskin essence (2) testimoni beutskin (8) testimoni beutskin khaty azian (1) testimoni double stemcell (2) testimoni fat burner extreme (1) testimoni fb double stemcell (2) testimoni gastrik sne kapsul (1) testimoni glutaking (2) testimoni lelaki tabita (1) testimoni pemain kelantan guna produk sne (1) testimoni scha alyahya (1) testimoni sne (3) testimoni sne kapsul (1) testimoni tribumax (1) testimoni tribumax terbaru (1) testimoni Triple L (1) testimoni ubat resdung (1) testimonial glutaking (1) testimonial sne kapsul (1) testimonial Triple L (1) testmoni lelaki guna glutaking (1) thaqif (1) tips anak lebih bijak (1) tips atasi masalah resdung (1) tips blog (1) tips cantik (1) Tips cantik beutskin (1) tips cepat naikkan otot badan (1) tips kekal cantik (1) tips nuffnang (1) tips selalu lemah di gym (1) tonton dan menang (1) treenea shah alam (1) treenea vco (1) treenea.com (1) trial pack beutskin (3) trial pek beutskin sne (3) trial pek sne beutskin (1) trial set tabita murah (1) tribumax (1) tribumax forum (1) tribumax harga (1) tribumax johor (2) tribumax kelantan (2) tribumax kkm (1) tribumax kl (1) tribumax kuching (1) tribumax malaysia (3) tribumax murah (4) tribumax power (3) tribumax price (2) tribumax repeat order (1) tribumax sabah (1) tribumax sandakan (1) tribumax side effect (1) tribumax supplier (1) tribumax testimoni terbaru (1) tribumax vs vimax (1) triple L (1) triple stemcell malaysia (1) triple stemcell termurah (1) triple stemcell tipu (2) tutorial (3) tutorial lipat baju (1) ubat anak kurang pandai (1) ubat besarkan zakar (2) ubat kurus murah (1) ubat resdung (2) ubat resdung berkesan (1) ubat resdung murah berkesan (1) ubat sinus (1) ubat tahan lama (2) ulang tahun kelahiran (1) ungu (1) update harga baru beutskin (1) URL shortener (1) urutan percuma (1) WALI BAND (1) water filter (1) website autodownline double stemcell (1) website iklan (1) website iklan percuma (1) woongjin coway (3) www.glutaking.com (2) www.glutaking.com.my (1) YANK (1)