(Promosi Tabita) Pastinya Original / Testimoni Dah Banyak ~ Fiq HaiDzir

Assalammualaikum Dan Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

(Promosi Tabita) Pastinya Original / Testimoni Dah Banyak


Jika anda berada di sekitar Johor Bahru, bolehlah beli Tabita Skin Care ini secara by hand.. Bagi yang berada di luar kawasan JB, kami sedia menghantar kepada anda melalui PosLaju di mana tempahan anda KAMI JAMIN SELAMAT SAMPAI.

STOK SET PILIHAN YANG AVAILABLE UNTUK DI BELI Update 22/10/2014:

TABITA EXCLUSIVE SET:
✔ Daily Cream
✔ Night Cream
✔ Smooth Lotion (Toner)
✔ Facial Soap

- Tahan antara 3-4 bulan
- Harga biasa RM330

Berminat nak dapatkan pada harga ISTIMEWA? 

>> KINI CUMA RM2xx <<

SMS Now:  TABITA ke 0107949199

tabita, tabita skin care, tabita skincare, produk tabita, harga tabita, kosmetik tabita asli, tabita skincare original, tabita skin care testimonial

=====================================================

TABITA TRIAL SET:
✔ Daily Cream
✔ Night Cream
✔ Smooth Lotion (Toner)
✔ Facial Soap

- Tahan antara 3-4 minggu
- Harga biasa RM140

Berminat nak dapatkan pada harga ISTIMEWA? 

SMS Now:  TABITA ke 0107949199

tabita, tabita skin care, tabita skincare, produk tabita, harga tabita, kosmetik tabita asli, tabita skincare original, tabita skin care testimonial

Pada yang berminat nak beli COD, khidmat disediakan untuk area JB sahaja. Selain itu kita akan poskan sahaja.. Harga yang ditawarkan adalah harga agen dropship. Ini bermakna, anda juga boleh beli untuk kegunaan sendiri atau dijual pada rakan2 mengikut harga market atau anda boleh mark up ikut kehendak anda. Kami akan poskan kepada pelanggan anda. FREEPOS SELURUH MALAYSIA.

Stok adalah limited. Selepas anda SMS kepada kami seperti yang dimaklumkan di atas, anda akan secara PANTAS akan menerima reply dari kami.

Untuk makluman TAMBAHAN, kami tidak ada menjual stok loose item untuk set tabita skin care  original memandangkan stok adalah sangat limited. Harap Maklum.

Bonus Terhad:
-Setiap pembelian akan disertakan freegift dan freepos seluruh Malaysia.
-Bila Anda SMS, anda akan terus dapat Harga Diskaun untuk 1 set dan 2 set.

SMS now:  TABITA  ke 0107949199

Kami Menerima Pembayaran Melalui:

23 comments:

  1. Xde utk dropshipp utk tabiat ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf dear.. Tak de buat dropship.. Dari segi feedback yg kami terima setakat ini pun tak menang tangan utk handle.. Inshaa Allah.. Akan buat pada masa mendatang..

      Delete
    2. Askum.. saya mahukan kapastian. Adakah benar ada article dari dalam surat khabar megatakan pengunaan produk ini akan membawa kesan penyakit canser. Untuk pengetahuan kamu saya telah amalkan produk ni hampir 4 bulan. Terima kasih

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Sy tak de la bermasalah jerawat ke apa2 mslh kulit. Cuma terasa agak kusam dn terdapat setompok jeragat. Adakah sy akan mengalami smua kesan yg disebutkn biarpun x mmpunyai mslh kulit?

    ReplyDelete
  4. paper berita harian 26/04/2013 keluar kata TABITA MERBAHAYA

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. hanya pengguna yg bijak dapat menentukan product yg terbaik untuk diorg, TABITA the best skin care treatment i ever use,,,Dlu kulit muka problem sgt2,,,skg lpas pkai TABITA dh stahun kulit cerah dan xde problem,,Saya yakin dgn tabita,,,yg rumors Singapore tu ditest pada tabita palsu, dan tak mendapat kelulusan KKM,,,kt malaysia dh lulus sesetengah TABITA yg Ori,,cuba bukak Biro Pharmaceutical kebangsaan cari product tabita mesti jumep,,ni edy bg link,,,http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh x yakinkan sy tabita ni...sy da pkai 3hri...tpi cam ragu2....huhuhuhu

      Delete
  7. Camne nak tau yg original dgn yg palsu?

    ReplyDelete
  8. Btol tu..ade je dengki kt org if org tu maja..tretinoin mmg slh satu ubat yg doktor bg pd org yg ade mslh kulit..kalau nk ikot pd penyebab cancer,cahaya matahari sendiri pun akan menyebabln cancer..tp takkan kita tak nk keluar rumah kn..ape2tah

    ReplyDelete
  9. teringin nak buat dropship tabita..huhuhu

    ReplyDelete
  10. tabita ni ada kelulusan KKM ke?

    ReplyDelete
  11. Tabita ni tak ada kelulusan kkm

    ReplyDelete
  12. Tabita ni bahaya ke tuk ibu yg myusukn?da yg ckp ibu myusukn xprlu gna toner tkut mmudaratkn baby..tp knp ya?bknka tabita ni slmat digunakn?

    ReplyDelete
  13. Eddy Marchelo,saya da search kat link yg awk bgi tu,no matched found utk tabita..saya berminat utk beli n try product ni tpi rse tkut n was2 pulak..please,de sape yg bole bantu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lisha, jom guna shaklee utk kecantikan.. pada masa yg sama dpt bonus kesihatan terjaga.. visit fb page saya www.facebook.com/mrazheadoverheels atau http://mrazheadoverheels.blogspot.com.
      Saya dah pernah try tabita ni, pedih and sakit sgt..
      Now saya just consume produk shaklee je.. saya akan guide lisha dgn produk shaklee ni.
      Tak perlu sakit utk cantik!

      Delete
  14. Hi Fiq,

    Perkenalkan, kami merupakan distributor resmi Tabita Skin Care di Indonesia. JIka berminat kami ingin menawarkan kerja sama untuk menjadi reseller kami. Harga yang kami tawarkan sangat bersaing karena kami disupply langsung oleh produsen Tabita.

    Untuk informasi leibh detail silahkan PM
    sms : 0812-9613-1999
    Pin BB : 265E2611
    www.thebeautylock.com

    Terimakasih.

    ReplyDelete
  15. Saya dah try produk tabita ni, pedih and sakit sgt especially bila kulit start mengelupas.. rasa nak tertanggal kulit muka sbb pedih sgt2.. now ni dah stop sbb saya dah jumpa alternatif yg terbaik utk kulit cantik dgn produk Shaklee.
    Jemput visit FB page saya www.facebook.com/mrazheadoverheels; atau http://mrazheadoverheels.blogspot.com.
    Saya akan guide anda sbb saya sendiri dah ada pengalaman pakai produk tabita ni..
    Tak perlu sakit utk cantik!

    ReplyDelete
  16. Kalau pakai kejap jek kulit coklat trus putih pink..tak ke kuat gle agen pemutih tu? Igt bru nk try..member pkai seminggu je dah cerah..tp bila kena panas sikit je muka dia jd mcm udang kena bakar..merah..trus terbantut niat nak cuba

    ReplyDelete
  17. Saya suka pakai produk tabita ni... da 3 tahun pakai... menjumatkan plk tu...
    kalau kat tengah matahari..kulit x sunburn pun...

    ReplyDelete
  18. Saya beli yg travel pack... boleh tahan 2 bulan.....
    alhamdulillah sangat sesuai ngan kulit saya.

    ReplyDelete

Follow Tau


'Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan kemuliaan, kepemurahan dan kebaikanMu, dengan rahmatMu, wahai Yang Maha Pengasihi diantara yang pengasih..'

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Artikel Terbaik!

Entry Yang Popular...

Ubat Resdung Bella Formula

Untuk Keras Dan Tahan Lama

Categories

12.12.12 (1) 18sx (1) affiliate 2013 (1) agen beutskin batu pahat (1) agen beutskin kangar (1) agen beutskin kota kinabalu (1) agen beutskin kuantan (1) agen beutskin sabah (4) agen beutskin terengganu (1) agen coway (1) agen double stemcell kluang (1) agen sne beutskin senai dan skudai (1) agen treenea (1) Ainan Tasneem (1) Air Purifiers (1) aku tak bisa (1) alternatif murahnya.my (1) apa itu rahim? (1) apa itu SNE capsule? (6) apakah tribumax (1) artis guna tabita (1) asia herbal (1) awan nano (1) ayam (1) babak drama setia hujung nyawa (1) bagaimana rasa sne kapsul? (7) bayi boleh makan sne? (1) beauty essence (3) beli beutskin by hand (3) beli beutskin dapat freegift (1) beli GK online (2) beli glutaking COD (1) beli rumah (1) beli sne beutskin online (1) beli sne kapsul dapat freegift (1) beli surat pajak (1) beli view youtube murah (1) belian ibu putih janna lawwa (1) bella formula sinus murah (2) bella sinus cure (1) bella sinus original (1) benefits of cordy juice (1) beutskin 2013 (1) beutskin adira testimonial (2) beutskin cyberjaya (1) beutskin dealer kl (1) beutskin di perlis (1) beutskin essence (10) beutskin essence malaysia (1) beutskin essence sne (2) beutskin ipoh (1) beutskin jitra (1) beutskin johor (4) beutskin johor bahru (1) beutskin kedah (1) beutskin kelantan (1) beutskin KL (1) beutskin kulai (1) beutskin lelaki (1) beutskin marketing plan (1) beutskin murah (3) beutskin shah alam (1) beutskin singapura (2) beutskin sne (4) beutskin+essence+testimonial (1) beza be dan sne (1) Bidets (1) bio usahawan (1) bio-aura (1) bisnes sne (1) blog baru (1) borong EPH (1) borong tribumax (1) broker coway (1) c (1) cara amalkan beutslin dan sne (1) cara bayar coway (1) cara bayaran beutskin (1) cara daftar ahli double stemcell (1) cara daftar ahli sne (1) cara daftar mobile stokis beutskin (1) cara daftar stokis beutskin (1) cara jadi stokis double stemcell (1) cara jadi stokis tribumax (1) cara makan extra power herbs (1) cara makan sne kapsul yang betul (1) cara melambatkan monopos (1) cara minum mxt (1) cara minum tribumax (1) cara nak tahu ranking blog (1) cara order be (1) cara order sne kapsul (1) cara order tribumax (1) cara pembayaran jus cordy (3) cara pembelian cordy jus (3) cara pendekkan link (1) cara pengambilan Beutskin Essence (8) cara pengambilan extra power herbs (1) Cara Pengambilan SNE Kapsul (12) catalyst shah alam (1) catuaba malaysia (1) catuaba penang (1) catuaba review (1) catuaba testimoni (1) catuaba+kesan+sampingan (1) cheaper lens (1) chinese new year SNE Promotion Package (1) cinta muka buku (2) cintamu bagaikan rembulan (1) ciri usahawan (1) contact lens (1) cordy juice (8) cordy juice johor (1) cordy juice malaysia (3) cordy juice selangor (1) cordy juice terengganu (1) cordy jus (3) cordy jus kuching (1) cordy jus malaysia (3) cordyceps (2) coway (15) coway malaysia (3) Coway Online (1) coway vs elken (1) daging babi vs daging lembu (1) dah ku cuba pertahankan (1) dara (1) dealer be kuantan (1) dealer beutskin (2) dealer beutskin singapore (1) delcol (1) diskaun ubat resdung (1) double stem cell malaysia (2) double stem cell murah (1) double stemcell (1) double stemcell jb (1) double stemcell murah (2) double stemcell pasir gudang (1) double stemcell price (1) double stemcell shah alam (2) double stemcell singapura (1) double stemcell skudai (1) double stemcell umie aida (1) download (1) download template (1) dropship glutaking (3) dugaan dari ilahi (1) DUTA BEUTSKIN (1) duta produk beutskin (1) E-Networkers (1) elken (1) emas gsr (2) eph selangor (1) eph shah alam (1) extra power herbs borong (1) extra power herbs dropship (1) extra power herbs jb (1) extra power herbs malaysia (1) extra power herbs stokis (1) facebook (1) fat burner extreme murah (1) fat burner extreme women (1) FH Qaseh Beauty (1) filem terbaik (1) free ads (1) free download (1) free layout for blog (1) free template (1) gk side efek (1) gluta king terbaik (1) glutaking (3) glutaking advance (1) glutaking advance murah (1) glutaking bahaya (1) glutaking bahaya? (1) glutaking di majalah mingguan wanita (1) glutaking jb (1) glutaking kapsul (1) glutaking kedah (1) glutaking kuantan (1) glutaking lelaki (2) glutaking murah (2) glutaking pengedar (1) glutaking perlis (1) glutaking promosi (1) glutaking review (5) glutaking shah alam (1) glutaking side effect (1) glutaking testimonial (1) glutaking whitening (2) glutaking whitening. glutaking side effect (1) glutaking.com (2) glutaking.com.my (2) glutaking.my (2) gluthaking (1) hadiah dari Kak Ani Mobile Stokis SNE Beutskin Perlis (1) hafiz af7 (1) halal (1) happy birthday (1) harga baru beutskin (3) harga baru sne kapsul (3) harga beutskin essence (2) harga beutskin murah (2) harga extra power herbs murah (1) harga glutaking (1) Harga Murah EPH Original (1) harga Phyto Glow Placenta (1) harga pil sne (1) harga promosi beutskin (3) harga sebenar excel tea (2) harga tabita (1) harga terkini beutskin (1) harga triple L murah (1) harga wis-d (1) hasil sne dan beutskin (1) hati hati dengan penipuan (1) hepa filters (1) herbal biotech (1) hot button (1) hot item beutskin (1) how to buy on seoclerks.com (1) i am youth (2) ibu putih janna lawwa (1) ibu putih terbaik (1) ibu putih yang ada kelulusan KKM di pasaran (1) ibu putih yang selamat (1) iklan percuma (2) income double stemcel; potensi mobile stokis double stem cell (1) income phyto science (1) info (2) info jsd (1) iphyto science (2) jadi stokis cordy juice (3) jamu mak dara (4) jamu pengantin dara (4) jamu susuk dara (7) jamu yang selamat (3) jenaka (1) jus cordy (5) jus cordy perlis (1) kahwin (1) kantoi (1) kapsul sne (1) katalog beutskin sne (1) KEAJAIBAN CATUABA (1) kebaikan sne dan beutskin (1) kebaikan sne untuk ibu mengandung (1) keberkesanan sne (1) kelakar (13) kelebihan coway (1) kelebihan Triple L (1) kenali rahim anda (1) keputihan (1) kerja kosong (1) kesan catuaba (1) kesan sampingan glutaking (1) khasiat cordy jus (1) khasiat double stemcell (1) khasiat sne kapsul (1) kisah kelakar (1) kisah romantis untuk pedoman (1) kkm glutaking (1) kosmetik tabita asli (1) kuman resdung (1) kupon diskaun beli ubat resdung (1) lagu jiwang (2) lawak (14) lelaki (1) lemah syahwat untuk wanita (1) lirik (5) lirik 150 juta by fynn jamal (1) lirik ku akui (1) lirik lagu apit (1) lirik ombak rindu (1) lirik qasidah nabiyunna rasulullah (1) lirik takku sangka takku duga (1) lirik untuk dia (1) lucah (1) lucu (9) m.x.t muscle & energy supercharger (1) maher zain (1) make it link short (1) maqui collagen plus (1) masalah cepat pancut (1) masalah gastrik kronik (1) masalah jerawat (1) masker vagina (4) Mencintai Kamu (1) mesin air coway (1) mobile stokis beutskin sabah (1) modal stokis beutskin (1) murah (1) mxt murah (1) mxt protein (1) mxt supercharger (1) mxt supplement (1) mxt testimoni (1) mxt testimoni review (1) mxt testosterone booster (1) nabiyyuna lirik (1) najwa latif (2) nak jadi pengedar beutskin (1) nuffnang (2) oic.my (1) ombak rindu (1) ombak rindu 2011 (1) ombak rindu versi islamik (1) pakej beutskin (1) pakej jimat beutskin essence (1) pakej sihat sne kapsul (1) pantang larang jamu (2) pek baru tabita (1) pel percubaan tabita skin care (1) pelan pemasaran beutskin (1) peluang perniagaan sne beutskin (1) pemborong glutaking (1) penapis air (1) penapis air coway (4) penapis air dr jabbar (1) penapis air halal (2) penapis air halal JAKIM (1) penapis air murah (2) penapis air tersumbat (1) penawar kencing manis (1) pengantin (1) pengedar bella sinus (1) pengedar beutskin (2) pengedar beutskin singapore (1) pengedar cordy juice (3) pengedar cordy jus (3) pengedar glutaking (2) pengedar rebond essence (1) pengedar sah glutaking (1) pengedar sah sne kapsul (1) pengedar sne batu pahat dan skudai (1) pengedar sne kapsul (1) pengedar sne kuantan (1) pengedar tribumax (1) penyakit rahim (1) penyayi dugaan dari ilahi (1) perbezaan sne kapsul dan beutskin (1) percaya padaku (1) perempuan (1) perli (1) pesanan buat wanita (1) petit (1) petua atasi pancutan pra matang (1) petua hilangkan keputihan (1) petua membuka pintu rezeki (1) petua menghilangkan jerawat (1) petua pekatkan air mani (1) petua rawat resdung (2) Phyto Collagen Placenta (1) phyto double stemcell (2) Phyto Glow Placenta (1) phyto science double stemcell (1) phyto science malaysia (1) phyto science perlis (1) phytoscience marketing plan (1) pil sne (1) pil sne harga (1) pil sne malaysia (1) plan pemasaran double stemcell (1) produk mxt bahaya? (1) produk sne (1) produk tabita (1) promosi beutskin (1) promosi cordy jus (3) PROMOSI COWAY (1) promosi coway 2013 (1) promosi coway terbaru (1) promosi domain murah (3) promosi glutaking (1) promosi jimat akhir tahun produk kecantikan (1) promosi jimat ibu putih janna lawwa (1) promosi jimat sne kapsul (1) promosi jus cordy (1) promosi pakej sne beutskin essence (1) promosi pakej SNE sempena Ramadhan 2013 (1) promosi raya cina sne beustkin (1) promosi set kombo lovelys beautys (1) promosi sne 2013 (1) promosi sne 2014 (1) promosi tabita (2) promosi terbaru sne kapsul (1) promosi terbaru SNE Marketing 2014 (1) puisi cinta (3) putih guna beutskin (1) q&a berkenaan extra power herbs (1) QasehBeauty (1) qasidah jalaliah (1) qasidah mendayu (1) qasidah merdu (1) rahsia kecantikan adira (1) rahsia kecantikan scha alyahya (1) rahsia tahan lama (1) rawat pancutan pra matang (1) rawatan resdung (1) rawatan sakit senggugut (1) Rental Water Dispenser (1) review fat burner extreme (1) review ombak rindu (1) review Phyto Collagen Placenta (1) review triple L (1) review www.seoclerks.com (1) sahabat lirik (1) sarawak (1) scha alyahya beutskin (1) scha alyahya beutskin sne (1) scha alyahya duta beutskin (1) scha alyahya sah duta produk beutskin (1) scha makan beutskin? (1) seksi (1) seoclerks.com review (1) service centre sne johor bahru (2) setia hujung nyawa (1) sex (1) Sholawat Jalaliyah (Nabiyyuna Rosulullah) (1) side effect glutaking (1) sijil kkm tribumax (1) sinus cure (1) sistem abp26 (1) siti nurhaliza (1) skodeng (1) sms cinta (1) sms jiwang (1) sne (1) sne beautskin sabah (1) sne beutskin (1) sne beutskin essence (1) sne beutskin perlis (2) sne beutskin sabah (2) sne capsule (3) sne capsule malaysia (1) sne centre singapore (1) sne di perlis (1) sne kapsul (15) sne kapsul bandar penawar (1) sne kapsul dungun (1) sne kapsul halal (1) sne kapsul kota tinggi (1) sne kapsul murah (2) sne kapsul review (1) sne kapsul skudai (1) sne kapsul ulu tiram (1) sne kelantan (1) sne malaysia (1) sne marketing (1) sne murah (1) sne singapore (1) sne testimonial (2) sne+beutskin (1) snemarketing (1) soalan beutskin essence (1) stemcell murah (2) stokis beutskin (3) stokis beutskin di perlis (1) stokis beutskin essence di kedah (2) stokis beutskin essence di kelantan (1) stokis catuaba pahang (1) stokis sne di kelantan (1) stokis sne di pahang kuantan (1) stokis sne johor bahru (2) stokis sne kedah (1) stokis sne perlis (1) stokis sne sabah (1) stokis sne singapore (1) stokis sne singapura (1) strategi flyers (1) syamkamarul (2) tabita (1) tabita asli (1) tabita desy damayanti original (1) tabita new packaging 2014 (1) tabita skin care (2) tabita skin care testimonial (1) tabita skincare (2) tabita skincare original (1) tak ku sangka tak ku duga (1) teddy bear (2) teka teki lawak (1) tempat penjualan sne beutskin (1) teruna (1) testimoni (2) testimoni adira beutskin (4) testimoni artis glutaking (2) testimoni asma sne kapsul (2) testimoni beautskin essence (2) testimoni beutskin (8) testimoni beutskin khaty azian (1) testimoni double stemcell (2) testimoni fat burner extreme (1) testimoni fb double stemcell (2) testimoni gastrik sne kapsul (1) testimoni glutaking (2) testimoni lelaki tabita (1) testimoni pemain kelantan guna produk sne (1) testimoni scha alyahya (1) testimoni sne (3) testimoni sne kapsul (1) testimoni Triple L (1) testimoni ubat resdung (1) testimonial glutaking (1) testimonial sne kapsul (1) testimonial Triple L (1) testmoni lelaki guna glutaking (1) thaqif (1) tips anak lebih bijak (1) tips atasi masalah resdung (1) tips blog (1) tips cantik (1) Tips cantik beutskin (1) tips kekal cantik (1) tips nuffnang (1) tonton dan menang (1) treenea shah alam (1) treenea vco (1) treenea.com (1) trial pack beutskin (3) trial pek beutskin sne (3) trial pek sne beutskin (1) trial set tabita murah (1) tribumax (1) tribumax forum (1) tribumax harga (1) tribumax johor (1) tribumax kelantan (1) tribumax kkm (1) tribumax malaysia (2) tribumax murah (2) tribumax price (1) tribumax side effect (1) tribumax supplier (1) tribumax testimoni terbaru (1) tribumax vs vimax (1) triple L (1) triple stemcell malaysia (1) triple stemcell termurah (1) triple stemcell tipu (2) tutorial (3) tutorial lipat baju (1) ubat anak kurang pandai (1) ubat besarkan zakar (1) ubat kurus murah (1) ubat resdung (2) ubat resdung bella formula (1) ubat resdung berkesan (1) ubat resdung murah berkesan (1) ubat sinus (1) ubat tahan lama (2) ulang tahun kelahiran (1) ungu (1) update harga baru beutskin (1) URL shortener (1) WALI BAND (1) water filter (1) website autodownline double stemcell (1) website iklan (1) website iklan percuma (1) woongjin coway (3) www.glutaking.com (2) www.glutaking.com.my (1) www.musuhresdung.com (2) www.seoclerks.com seller (1) YANK (1) youtube thaqif (1)