January 2013 ~ Fiq HaiDzir

Assalammualaikum Dan Selamat Datang

SelamaT DatanG Ke BloG RasMi FiQ HaiDziR. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Testimoni 2013 SNE Kapsul - Period Datang Semula??



Alhamdulillah.. Testimoni dari pelanggan salah satu stokis beutskin SNE di utara!! Period datang semula setelah 2 bulan tak datang.. Ibarat bunga mekar kembali setelah mengamalkan SNE Capsule selama 2 minggu. Boleh hubungi stokis Qisanni Zulmine untuk info lanjut!!

Mereka telah mencuba, anda bila? PM kami segera.


Boleh Hubungi Kami Di Talian:

010 7949 199

Drama Setia Hujung Nyawa? Aduhaaiii... Aq Da Terjangkit...



 Assalammualaikum buat geng-geng yang singgah ke blog ni dek kerana mencari keyword Setia Hujung Nyawa yang saya rasakan semakin diperkatakan oleh ramai orang. Kenapa? Sebab babak memula cerita tu memang sempoi.. Memang so sweet.. Bak kata orang yang bercinta, alahai.. "So sweet.. Tersenyum sokmo je bila tonton cerita ni kat tv3 jam 7 malam.."


Terus terang saya nak bagitau.. Saya memang tak berminat nak tengok drama melayu ni kalau tak betul-betul menarik minat saya. Tambah2 pulak waktu siaran dalam waktu maghrib.. Memang tak la kan nak tontonnya. Tapi entah macam mana, ada sumone special yang minta saya tengok drama ni, best katanya. Masa tu baru je start beberapa episod. Iskk.. Melihat babak2 romantik dalam drama Setia Hujung Nyawa ni wat saya tul2 tertarik... (pssttt...sebab skunk ngah mood bercinta la katakan.. hahahaha...)..

Watak Zain Hakimi dan Elsalina tu nampak natural. Seronok lihat cara lakonan dorang. Yang si El tu dah la comel, pastu manja2.. Machoman2 kat luar sana pasti dok berangan nak memperisterikan si El tu.. Betui x? Agugugugu...

Tapi... Ke'sweet'an dan keromantikan (ape bahasa daaa..) dorang tak lama. Ngah syok2 layan dorang punya sweet, tiba2 pecah tembelang. Dalam diam si El ni rupanya mengandung anak luar nikah.. Aduh... Saya dah agak dah, mesty pasni jadi konflik by konflik. Saya memang malas nak tgk drama melayu sebab ni lah.. Ngah syok2 layan sweet2, tetiba jadi konflik2 cmni, sampai meleleh2 airmata (memang tak leh nak tgk pempuan nanges pun), pastu heroin kena tocher, itu dan ini.. bla bla bla bla bla bla bla......

Si dia cakap, kalau takde konflik, tak syok la drama melayu. Mulanya bila berlaku konflik camtu, memang malas nak tengok da.. Tapi tu la kuasa drama2 camni... Suka tak suka, sekarang dengan aku2 sekali dah terjangkit.. Kalau tak tengok satu episod tu, rasa cam tak sah je. Tapi kalau memang tak dapat nak tengok sebab ada hal kat luar, si dia lah yang tolong tengokkan. Ok, kalau korang seorang lelaki yang gentleman (saya tak la gentle sangat.. ekekeke), mesty korang tak sanggup nak tengok seorang perempuan yang bermuka comel dan manja diherdik, dihina, dimacam2 la dengan suami dia tu. Nak tgk ape Zain Hakimi (watak suami Elsalina dalam drama Setia Hujung Nyawa ni) dah buat kat dia? Meh tengok pic2 ni jap...

 


Cian kan? Hah... Nak tau ape lagi yang berlaku seterus2nya, korang layan la drama Setia Hujung Nyawa ni kat TV3 tu.. Ada beberapa idea sweet yang korang leh tiru nak wat kat kekasih aty korang. Ambil yang baik-baik je tau. Jangan pulak gi buli bini korang macam zain buat kat el tu. 

Apakah kesudahan cerita ni? Pada yang dah baca novel Setia Hujung Nyawa ni pastinya korang dah tahu ending ye kan? Ala.. Buat2 tak tau je la.. Baru makin syok tonton. Mana yang terlepas tengok episod yang lepas-lepas, boleh jer search kat Youtube.com ataupun tengok kat www.tonton.com.my.

Nak ucapkan tenx pada Si Dia yang suruh memula dulu tengok drama Setia Hujung Nyawa ni. Siapa si dia yang dimaksudkan? Alahai.. Kan da bgtau skunk dalam mood bercinta. So, mesty la seseorang yang bertakhta di hati. Nurjihan Rahman. Dah macam nama penulis novel pulakkan.. Kui.. Kui.. Kui..

Itu sahajalah yang saya nak share untuk entry kali ini. Hope ending ye membahagiakan ler seperti awal2 episod dulu.

K geng.. Wasalam...

Soalan Lazim Treenea VCO - Tips Pengambilan Treenea VCOA




Dearies Semua,,,

Semua nak cantik & sehat kan tapi cara pengambilan kena juga betul yerr....

:: CARA PENGAMBILAN PEMAKANAN VCOA/SUPPLIMENT TREENEA ::

TIPS PENGAMBILAN ATAU MAKAN SUPPLEMENT TREENEA DENGAN BETUL

Atau dalam hal ini cara makan dan waktu pengambilan VCOA .

1. MAKAN / AMBIL supplement (VCOA) selepas breakfast atau sarapan pagi dan waktu malam (sebelum tidur) pada jam 10 malam.

2. KERANA ?? Pada masa ini sistem pencernaan badan kita menjadi sedikit slow atau kurang aktif. Jadi ini akan memudahkan supplement (VCOA) bertindak dan bekerja dalam badan kita.

3. ELAKKAN pengambilan supplement (VCOA) pada waktu tengahari kerana pada masa ini sistem badan kita sangat aktif bekerja untuk mencerna makanan dan sebagainya.

4. ELAKKAN juga pengambilan supplement (VCOA) sebelum makan kerana tindak balas mungkin tidak akan berlaku/kurang kerana supplement yang kita makan akan ditimpa oleh makanan yang kita ambil.

5. NAK KURUS??? Anda sendiri mesti pandai atur portion atau saiz hidangan sendiri. Pengambilan VCOA akan menjadikan anda lebih bertenaga dan kadar metabolism meningkat. Jika anda rasa selepas pengambilan VCOA anda kerap rasa lapar dan nafsu makan membuak-buak, LEBIHKAN saiz hidangan atau pengambilan IKAN dan sayur dalam diet harian anda.

6. PALING PENTING SEKALI . Pastikan anda minum air kosong dengan cukup sekurang2nya 3 liter sehari untuk membantu proses penyingkiran atau penyahtoksin dalam badan akan berjalan dengan lebih lancar dan badan akan terasa lebih segar dan bertenaga sentiasa.

SOALAN PALING FAMOUS JUGA :

Kenapa makan vco badan jadi letih, jerawat keluar, rasa demam, :
INI ADALAH KERANA proses penyembuhan / healing crisis 

PM/WHATSUPPZ/MSG -
012-358 9846 (JIE)
















============================================




Kisah Cinta Romantis - Untuk Pedoman



Dalam satu kisah percintaan yang menarik. Sepasang suami isteri berjalan
di tepi sebuah tasik yang indah. Kemudian mereka berhenti di sebuah
bangku yang disediakan di tepi tasik. Kemudian si isteri bertanya kepada si
suami. Ini dialog mereka:

Isteri : Mengapa abang menyukai saya? Mengapa abang cintakan saya?

Suami : Abang tidak boleh menerangkan sebabnya, namun begitu abang memang
menyayangi dan mencintai Sayang!

Isteri : Abang tak boleh terangkan sebabnya? Bagaimana abang boleh katakan
abang sayang dan cintakan saya sedangkan abang tidak boleh menerangkannya.

Suami : Betul! Abang tak tahu sebabnya tetapi abang boleh buktikan bahawa
abang memang cintakan Sayang!

Isteri : Tak boleh beri bukti! Tidak! Saya hendak abang terangkan kepada
saya sebabnya. Kawan-kawan saya yang lain yang mempunyai suami dan teman
lelaki, semuanya tahu menerangkan mengapa mereka mencintai. Dalam bentuk
puisi dan syair lagi. Namun begitu abang tidak boleh terangkan sebabnya

Si suami menarik nafas panjang dan dia berkata
"Baiklah! Abang mencintai Sayang sebab sayang cantik, mempunyai suara yang
merdu, penyayang dan mengingati abang selalu. Abang juga sukakan senyuman manis
dan setiap tapak Sayang melangkah, di situlah cinta Abang bersama Sayang!"

Si isteri tersenyum dan berpuas hati dengan penerangan suaminya tadi.


Namun begitu selang beberapa hari si isteri mengalami kemalangan dan koma.

Si suami amat bersedih dan menulis sepucuk surat kepada isterinya yang
disayangi. Surat itu diletakkan di sebelah katil isterinya di hospital.
Surat tersebut berbunyi begini :

"Sayang!Jika disebabkan suara aku mencintai mu... sekarang bolehkah
engkau bersuara? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu.

Jika disebabkan kasih sayang dan ingatan aku mencintai mu...sekarang bolehkah engkau
menunjukkannya? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu.

Jika disebabkan senyuman aku mencintai mu... sekarang bolehkah engkau
tersenyum? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu.

Jika disebabkan setiap langkah aku mencintai mu.... sekarang bolehkah engkau melangkah?
Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu.

Jika cinta memerlukan sebabnya, seperti sekarang. Aku tidak mempunyai sebab mencintai mu lagi.
Adakah cinta memerlukan sebab? Tidak! Aku masih mencintai mu dulu, kini,
selamanya dan cinta tidak perlu ada sebab.

Kadangkala perkara tercantik dan terbaik di dunia tidak boleh dilihat, dipegang. Namun begitu... ia
boleh dirasai dalam hati."

(Best!) Tips Cantik Untuk Pengguna Beutskin Dan SNE Kapsul

Tips Cantik:

- Untuk mendapatkan kesan cepat serta penyerapan BEUTSKIN ESSENCE oleh badan secara maksimum, pastikan sistem pencernaan dan perkumuhan anda dalam keadaan baik. 

Jika anda sentiasa sembelit, letih, tidak bertenaga, pening kepala, jerawat naik tak kira masa, ini memberi isyarat badan anda mengandungi banyak toksin, perjalanan darah terganggu dan sistem dalaman badan dalam keadaan tidak memuaskan. Sila ambil KAPSUL SNE terlebih dahulu atau boleh diambil serentak.

-Air masak/mineral perlu diminum dalam kuantiti lebih banyak iaitu antara 2.5-3.5 liter sehari. Jika anda jenis orang yang kurang minum air (hanya 3-4 gelas sehari), pengambilan supplement yang bagus seperti SNE dan Beutskin hanyalah membuang duit..:) 

Air penting untuk penguraian dan penyerapan zat2 penting yang diperlukan serta berperanan mengangkut/menyebar semua khasiat itu pada seluruh tubuh, membantu mempercepatkan pembuangan toksin penyebab radikal bebas di dalam badan selain memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.

-Sila ambil supplement pada masa yang betul, iaitu sebelum sarapan (perut kosong) dan sebelum tidur kerana pada waktu ini, sistem pencernaan bersedia menyerap dengan kadar maksima tanpa gangguan dari makanan2 lain yang belum dihadam atau masih banyak di dalam perut.. 

 Amalkan juga gaya hidup aktif, sentiasa bersenam dan mengambil pemakanan seimbang selain menggunakan penjagaan luaran/skincare yang bersesuaian..


BERMINAT DENGAN PRODUK BEUTSKIN ESSENCE ATAU SNE?

cara cantik makan beutskin dan sne, sne dan be macam adira, cara putih macam adira
 Sila Hubungi Nisha di talian:

0193497079 (KL)
+652272102 (Singapura)

(OFFER) Tahniah Mobile Stokis Beutskin Di Perlis | Jom Order


UPDATE PROMOSI MARCH 2013 SNE TERBARU {KLIK GAMBAR}
Alhamdulillah.. Siapa duga yang dunia online ini begitu banyak membantu meluaskan lagi rangkaian perniagaan. Kami sangat bertuah kerana mendapat seorang mobile stokis sne beutskin yang berada di Perlis. Walaupun belum pernah bertemu, sekadar bercakap di handphone, Puan Mahani Mahmood atau lebih mesra dikenali sebagai Kak Ani dari Kangar, Perlis, mendaftar sebagai Mobile Stokis SNE Beutskin Essence selepas 2 minggu menggunakan produk ini.

Beliau membeli 10 kotak beutskin dan 6 kotak SNE sebagai modal perniagaan beliau.

Alhamdulillah, dalam masa 2 hari sahaja beliau telah menjual hampir 11 kotak dari jumlah keseluruhan modal perniagaan beliau. Siapa sangka kan? Rezeki itu ada di mana-mana. Asalkan kita rajin untuk meneroka dan tak jemu untuk berdoa kepada yang Esa.

Baiklah, kepada mereka yang berada di Utara tanahair terutamanya di negeri Perlis yang berminat nak berniaga atau membeli produk seperti beutskin essence dan SNE Capsule, boleh dapatkannya daripada beliau.

Beliau juga takkan jemu berkongsi pengalaman beliau bersama anda.

Hotline beliau adalah: 013 905 0410 (Kak Ani)

Makluman, untuk setiap belian melalui beliau, anda akan dapat freegift berupa Shiseido Black Mask. Jangan lepaskan peluang selagi stok masih ada tau..

Meh baca testimoni ni jap:


(OFFER) Apakah Rasa SNE Kapsul? Manis? Masam? Pedas? Payau?


UPDATE PROMOSI MARCH 2013 SNE TERBARU {KLIK GAMBAR}
Ingin tahu tahap kesihatan anda? Hanya seminit diperlukan dan SNE Kapsul boleh bagi hint / tanda samada anda sihat atau anda ada mengalami masalah kesihatan.
Caranya mudah sahaja. Letak SNE di bawah lidah & tunggu sehingga ia larut (pastikan rasa minyak SNE & bukan kapsulnya yang manis). 

Bandingkn rasa SNE dimulut anda dgn carta di bawah. Jika ragu2, boleh buat pemeriksaan doktor utk kepastian. Untuk tempahan atau info lanjut, boleh hubungi kami atau pengedar aktif beutskin sne kami.


Tahukah anda? Anda juga boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai produk SNE capsule ini di pautan berikut:


Semoga Ianya Bermanfaat untuk anda. Oh ye.. kalau mungkin anda tidak memerlukan produk ini buat masa ni, saya pasti anda mempunyai kenalan yang lebih memerlukan. Kongsikan artikel ini pada mereka atau minta mereka menghubungi kami di talian: 010 7949 199

(OFFER) Masalah Anak Kurang Bijak | Atasi Dengan Wis-D Essence


UPDATE PROMOSI MARCH 2013 SNE TERBARU {KLIK GAMBAR}
Pening dengan keputusan peperiksaan anak? Anak kurang fokus dalam kelas atau hiperaktif? SNE ada supplement yang sesuai dipanggil Wis-D Essence. Berfungsi untuk mengalakkan tumbesaran sel otak, tingkatkan kecerdasan, IQ, daya ingatan & penglihatan.

Dos :
Umur 2 - 6 : 1 kapsul sekali, 2 kali sehari
Umur 7 - 12 : 2 kapsul sekali, 2 kali sehari
Dewasa : 3 kapsul sekali, 2 kali sehari

 


HARGA WIS-D SEKOTAK ADALAH RM220 / 60 BIJI UNTUK SEBULAN...

HARGA PROMOSI CUMA RM180 + RM6 / RM10 (POSLAJU)

CALL/SMS SEKARANG KE : 010 7949 199

FUNGSI UTAMA:
-Meningkatkan daya ingatan dan mencegah demensia

-Memperbaiki dan merangsangkan sel-sel otak

-Menggalakkan perkembangan DNA dan RNA, tumbesaran dan sistesis, mengelakkan penuaan sel otak

-Meningkatkan keaktifan SOD dan aktiviti antipengoksidaan, menyingkirkan radikal bebas, melindungi tisu otak.

-Melancarkan peredaran darah pada otak, merangsang sel-sel otak dorman

-Meningkatkan faktor pertumbuhan dalam badan, menggalakkan tumbesaran tulang

-Merangsang rekahan epifisis dan sel-sel rawan, meningkatkan kadar sintesis tulang baru melalui kalsifikasi protein, melanjutkan tempoh tumbesaran tulang dan membuka semula titik pertumbuhan tulang yang telah dioksifikasi.


HASIL PENGGUNAAN WIS-D ESSENCE 
Peringkat 1 : Tempoh Permulaan
-Memperbaiki sel-sel otak, sel-sel tulang, daya ingatan, selera makan, sistem penghadaman dan kualiti tidur.
 Peringkat 2 : Tempoh Pemulihan
-Menyelaraskan sistem endokrin, memperbaiki sel-sel tulang dan otak, mempergiatkan rembesan kelenjar pituitari dan meningkatkan daya ingatan.

Peringkat 3 : Tempoh Pertumbuhan
-Memperbaiki dan memperbaharui faktor gen, ketinggian meningkat sebanyak 3cm

Peringkat 4 : Tempoh Konsolidasi
-Kadar tumbesaran meningkat, peningkatan IQ, daya ingatan dan penglihatan, kecerdasan tenaga badan dan memperlambatkan tempoh penutupan epifisis.

HARGA WIS-D SEKOTAK ADALAH RM220 / 60 BIJI UNTUK SEBULAN...

HARGA PROMOSI CUMA RM180 + RM6 / RM10 (POSLAJU)

CALL/SMS SEKARANG KE : 010 7949 199

(OFFER) Pengedar Beutskin, SNE di Sabah | Kota Kinabalu


UPDATE PROMOSI MARCH 2013 SNE TERBARU {KLIK GAMBAR}
Assalamualaikum.. Kepada anda yang berada di area Sabah terutamanya di sekitar Kota Kinabalu dan berminat untuk mengetahu dengan lebih lanjut mengenai produk beutskin sne ini, kami cadangkan supaya anda menghubungi Cik Ryna Lu'lu di talian:

HP      : 013-552 9593
FB      : Ryna Lu'lu
Lokasi : Putatan, Kota Kinabalu

Beliau merupakan pengguna beutskin dan sne capsule. So, kepada anda yang nak tahu lebih lanjut mengenai sne beutskin ni, jangan segan silu untuk menghubungi beliau ok.

Seperti yang anda semua sedia maklum, produk beutskin ini sememangnya mendapat sambutan yang amat-amat menggalakkan serta mendapat testimoni positif yang paling banyak dari penggunanya.

Alhamdulillah, sekiranya anda ingin menjadikan produk beutskin essence ini sebagai pendapatan sampingan, kami menggalakkan anda untuk menjadi mobile stokis.

Bukan apa, takut-takut kalau ada customer yang tiba-tiba nak beli produk beutskin dan sne ni secara tiba-tiba, tak lah anda gabra sebab anda ada ready stok.

Ok.. Nanti kami akan update lagi pengedar-pengedar aktif kami di dalam blog ini ok.


(OFFER) Agen Aktif Beutskin Di Kulai dan Senai? Beli Sekarang!


UPDATE PROMOSI MARCH 2013 SNE TERBARU {KLIK GAMBAR}



Kepada yang berminat untuk membeli produk beutskin essence, sne capsule yang sentiasa mendapat sambutan di kalangan pengguna, kami akan perkenalkan salah seorang pengedar aktif beutskin kami yang berada di daerah sekitar Senai, Kulai, Taman U, UTM dan Skudai.

Sejak kebelakangan ini, kami mendapat begitu banyak feedback positif dan testimoni dari pengguna beutskin sne. Bukan sahaja ianya membantu masalah kulit, malah dapat memberikan kesihatan dari dalam. Iye lah, orang cakap, bila dalam cantik, secara automatiknya luaran pun akan cantik, bukan?

Untuk makluman, kami juga memerlukan seberapa banyak mobile stokist beutskin essence yang berminat untuk menjalankan perniagaan ini secara sampingan. Kebiasaannya, kita takut produk tak habis dijual, namun di dalam syarikat SNE Marketing, perkara yang sebaliknya pula berlaku.

Kita risau produk asyik habis sampai bila customer contact nak order, kita dah kehabisan stok. Sebab apa? PERMINTAAN SANGAT TINGGI!

Baiklah, kepada mereka yang berminat nak membeli produk beutskin essence dan SNE kapsul, untuk mengetahui cara memakan produk ini atau soalan-soalan lazim berkaitan produk sne beutskin ini, pada yang berada di area Kulai, Senai dan Skudai tu, jangan segan-segan untuk menghubungi Cik Maya.

Kalau yang berdekatan dengan tempat beliau, bolehlah nak COD. Yang jauh sikit tu, beliau akan poskan menggunakan PosLaju.. PosLaju boleh! Hehehe...

Macam mana nak hubungi Cik Maya? Boleh SMS/Call Cik Maya Beutskin di talian:

Untuk Whatsapp, add: 013 716 4721
Untuk SMS/CALL: 013 702 6916 
(hehehe.. thumbs up untuk beliau)..

Untuk Makluman, Cik Maya merupakan salah seorang testimoni yang sudi berkongsi gambar beliau sebelum dan selepas. Di bawah adalah gambar beliau sendiri yang telah menggunakan beutskin + SNE capsule selama sebulan.

Sebelum beliau menggunakan Beutskin Essence dan SNE Capsule, kulit muka beliau agak berminyak dan terdapat kesan parut jerawat. Untuk perkembangan terkini, anda boleh hubungi beliau sendiri...


Pada yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan melalui produk SNE Marketing Sdn Bhd, kami amat mengalu-alukan.. Modal yang anda keluarkan pasti berbaloi. 

Beutskin Essence + SNE Capsule (Ready Stok Tapi Terhad)


Tags: testimoni sne kapsul, testimoni gambar terbaru 2013 sne dan be, testi beautskin essence, harga beli sne dan be, kelebihan sne beutskin essence, kebaikan sne kapsul, info sne kapsul, kapsul sne ejen di perlis, beutskin essence stokis perlis, produk sne beauty essence,

(Stokis) Orang Singapore Nak Beli Beutskin SNE Capsule?


Assalamualaikum.. Kami di FH Qaseh Beauty yang memasarkan produk beutskin essence dan SNE capsule, artercardy, rebond dan lain2, sedia maklum rata-rata yang mendengar, melihat atau menjejakkan kaki di blog ini bukan sahaja dari kalangan rakyat Malaysia.

Ternyata, kekuatan dari segi testimoni pengguna-pengguna SNE beutskin ini telah mendapat perhatian sehingga ke luar negara seperti Singapura, Brunei dan Indonesia. Kebetulan kami yang bertapak di Johor Bahru amat memudahkan kepada warga Singaporean yang berminat untuk membeli produk beutskin essence keluaran SNE Marketing Sdn Bhd.

Biasanya kami prefer untuk anda datang ke Johor Bahru untuk COD atau beli secara by hand. Anda layak untuk mendapat freegift dari pihak kami untuk setiap belian anda.

beutskin singapura, Cara Pengambilan SNE Kapsul, pengedar beutskin singapore, sne capsule, sne centre singapore, stokis sne singapura

Tempat perjumpaan biasanya di sekitar bandaraya Johor bahru ini atau pun di City Square. Sebelum membuat tempahan, sila hubungi pihak kami untuk confirmkan produk SNE sama ada ready stock ataupun out of stock.

Untuk makluman anda, kami ada seorang mobile stokis yang berasal dari Malaysia namun menetap di sana. Anda boleh menghubungi beliau di talian:


~Cik Niesha~
 
+65-2272102 / 0193497079
Call/SMS/Whatsapp

(Pengedar SNE Beutskin di Singapore)

Jangan malu, jangan segan untuk mendapatkan khidmat nasihat atau ingin membuat pembelian produk yang sangat HOT ITEM di pasaran masa kini.


Nak Beli Sne Kapsul Beutskin Di Kelantan? Jom SMS Wani!

Untuk dapatkan hasil yang lebih ketara, kami sangat menyarankan agar anda mengamalkan beutksin bersama SNE capsule.


sne kapsul kelantan, sne kota bharu, stokis beutskin kota bharu

Baiklah, dengan setiap belian 1 kotak Beutskin + 1 Kotak SNE:

HARGA ASAL : RM460
HARGA PROMOSI: 
RM408 SAHAJA!!! 

FREE DELIVERY
 
HARGA PROMOSI UNTUK SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK!!!



CEPAT.. SEBELUM TAWARAN DITUTUP ATAU HARGA DINAIKKAN SEMULA PADA HARGA ASAL..

Kepada anda yang berada di negeri Kelantan atau Terenggau yang berminat untuk mengetahui mengenai produk ini, kami mencadangkan supaya anda menghubungi Pn. Wani yang merupakan salah seorang pengguna produk beutskin dan SNE capsule keluaran syarikat SNE Marketing.
Beliau berasal dari negeri Kelantan dan sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut, boleh hubungi beliau di talian:

WANI - 01119956020
(SMS/CALL/WHATSAPP)

Produk beutskin sangat laris di pasaran. Insya Allah, anda akan dapat merasai perubahan positif setelah menggunakan produk sne beutskin ini. Kami menyarankan pengambilan berterusan selama 3 bulan untuk kesan yang optimum.

Catalyst Di Shah Alam - Nak Order Beutskin Pun Boleh


Assalamualaikum.. Hurmm.. Segarnya rasa pagi2 Selasa ni. Ahaks.. Saya harap kawan2 pun sama rasa segar dan ceria hari ini. So, kali ni saya nak kongsikan salah seorang pengedar aktif beutskin kami di mana beliau juga turut menjual produk-produk keluaran Catalyst di Shah Alam, Selangor.

Kepada mereka yang berada di sekitar Shah Alam dan sedang tercari-cari atau ingin membeli produk Catalyst mahupun SNE Beutskin Essence, kawan-kawan boleh menghubungi beliau di talian:

Pn. Nurjihan - 012 358 9846

Sila hubungi lebih awal untuk buat tempahan produk. Ini disebabkan produk sentiasa sold out. 

Rata-rata ramai yang telah sedia maklum keberkesanan produk edaran beliau iaitu beutskin essence dari SNE Marketing dan produk yang berasaskan minyak kelapa dara keluaran Catalyst.

Pembelian boleh dilakukan secara COD ataupun Cash On Delivery. Namun begitu, pada mereka yang berada di luar kawasan, kami akan poskan tempahan anda menggunakan pos laju.

Kami mengalu-alukan mereka yang berminat untuk menjadikan produk kecantikan sebagai pendapatan sampingan anda. Permintaan produk yang sangat tinggi memerlukan kami untuk menambah bilangan agen catalyst atau mobile stokis beutskin sne.

Sila hubungi nombor yang telah dinyatakan di atas tadi.


(OFFER) Beli Beutskin Di Perlis? Hubungi Kak Ani Sekarang


UPDATE PROMOSI MARCH 2013 SNE TERBARU {KLIK GAMBAR}




Alhamdulillah.. Kini rangkaian kami telah melebar dari Johor dan kini di Perlis. Kepada yang berminat untuk membeli produk beutskin essence, sne capsule yang sentiasa mendapat sambutan di kalangan pengguna, kami akan perkenalkan salah seorang pengedar aktif beutskin kami yang berada di negeri Perlis.

Sejak kebelakangan ini, kami mendapat begitu banyak feedback positif dan testimoni dari pengguna beutskin sne. Bukan sahaja ianya membantu masalah kulit, malah dapat memberikan kesihatan dari dalam. Iye lah, orang cakap, bila dalam cantik, secara automatiknya luaran pun akan cantik, bukan?

Untuk makluman, kami juga memerlukan seberapa banyak mobile stokist beutskin yang berminat untuk menjalankan perniagaan ini secara sampingan. Kebiasaannya, kita takut produk tak habis dijual, namun di dalam syarikat SNE Marketing, perkara yang sebaliknya pula berlaku.

Kita risau produk asyik habis sampai bila customer contact nak order, kita dah kehabisan stok. Sebab apa? PERMINTAAN SANGAT TINGGI!

Baiklah, kepada mereka yang berminat nak membeli produk beutskin dan SNE kapsul, untuk mengetahui cara memakan produk ini atau soalan-soalan lazim berkaitan produk sne beutskin ini, pada yang berada di area Perlis tu, jangan segan-segan untuk menghubungi Kak Ani.

Kalau yang berdekatan dengan tempat beliau, bolehlah nak COD. Yang jauh sikit tu, beliau akan poskan menggunakan PosLaju.. PosLaju boleh! Hehehe...

Macam mana nak hubungi Kak Ani? Boleh SMS/Call Kak Ani Beutskin di talian:

013-905 0410 - Kak Ani Beutskin SNE.. 
(hehehe.. thumbs up untuk beliau)..

Ok, itu sahaja nak kami kongsikan.

Pada yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan melalui produk SNE Marketing Sdn Bhd, kami amat mengalu-alukan.. Modal yang anda keluarkan pasti berbaloi. 

Beutskin Essence + SNE Capsule (Ready Stok Tapi Terhad)


Tags: testimoni sne kapsul, testimoni gambar terbaru 2013 sne dan be, testi beautskin essence, harga beli sne dan be, kelebihan sne beutskin essence, kebaikan sne kapsul, info sne kapsul, kapsul sne ejen di perlis, beutskin essence stokis perlis, produk sne beauty essence,

Follow Tau

Offer

Offer
'Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan kemuliaan, kepemurahan dan kebaikanMu, dengan rahmatMu, wahai Yang Maha Pengasihi diantara yang pengasih..'

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Entry Yang Popular...

Ubat Resdung Bella Formula

Categories

12.12.12 (1) 18sx (1) affiliate 2013 (1) agen beutskin batu pahat (1) agen beutskin kangar (1) agen beutskin kota kinabalu (1) agen beutskin kuantan (1) agen beutskin sabah (4) agen beutskin terengganu (1) agen sne beutskin senai dan skudai (1) agen treenea (1) Ainan Tasneem (1) aku tak bisa (1) alternatif murahnya.my (1) apa itu rahim? (1) apa itu SNE capsule? (6) artis guna tabita (1) asia herbal (1) awan nano (1) ayam (1) babak drama setia hujung nyawa (1) bagaimana rasa sne kapsul? (7) bayi boleh makan sne? (1) beauty essence (3) beli beutskin by hand (3) beli beutskin dapat freegift (1) beli rumah (1) beli sne beutskin online (1) beli sne kapsul dapat freegift (1) beli surat pajak (1) beli view youtube murah (1) belian ibu putih janna lawwa (1) benefits of cordy juice (1) beutskin 2013 (1) beutskin adira testimonial (2) beutskin cyberjaya (1) beutskin dealer kl (1) beutskin di perlis (1) beutskin essence (10) beutskin essence malaysia (1) beutskin essence sne (2) beutskin ipoh (1) beutskin jitra (1) beutskin johor (4) beutskin johor bahru (1) beutskin kedah (1) beutskin kelantan (1) beutskin KL (1) beutskin kulai (1) beutskin lelaki (1) beutskin marketing plan (1) beutskin murah (3) beutskin shah alam (1) beutskin singapura (2) beutskin sne (4) beutskin+essence+testimonial (1) beza be dan sne (1) bio usahawan (1) bisnes sne (1) borong EPH (1) borong yanalis murah (1) borong yanalis skin care (1) c (1) cara amalkan beutslin dan sne (1) cara bayaran beutskin (1) cara daftar ahli double stemcell (1) cara daftar ahli sne (1) cara daftar mobile stokis beutskin (1) cara daftar stokis beutskin (1) cara guna propolis (1) cara guna yanalis (1) cara makan extra power herbs (1) cara melambatkan monopos (1) cara nak tahu ranking blog (1) cara order be (1) cara order sne kapsul (1) cara pembayaran jus cordy (3) cara pembelian cordy jus (3) cara pengambilan Beutskin Essence (8) cara pengambilan extra power herbs (1) Cara Pengambilan SNE Kapsul (11) catalyst shah alam (1) catuaba malaysia (1) catuaba penang (1) catuaba review (1) catuaba testimoni (1) catuaba+kesan+sampingan (1) cheaper lens (1) chinese new year SNE Promotion Package (1) cinta muka buku (2) cintamu bagaikan rembulan (1) ciri usahawan (1) contact lens (1) cordy juice (8) cordy juice johor (1) cordy juice malaysia (3) cordy juice selangor (1) cordy juice terengganu (1) cordy jus (3) cordy jus kuching (1) cordy jus malaysia (3) cordyceps (2) dah ku cuba pertahankan (1) damar pokok (1) dealer be kuantan (1) dealer beutskin (2) dealer beutskin singapore (1) double stem cell malaysia (2) double stem cell murah (1) double stemcell harga (1) double stemcell jb (1) double stemcell kebaikan (1) double stemcell lowyat (1) double stemcell marketing plan (1) double stemcell murah (1) double stemcell pasir gudang (1) double stemcell shah alam (2) double stemcell singapura (1) double stemcell skudai (1) double stemcell untuk ibu hamil (1) double stemcell untuk ibu menyusu (1) double stemcell untuk jerawat (1) double stemcell untuk kurus (1) download (1) download template (1) dropship propolis active (1) dugaan dari ilahi (1) Duit Mudah (1) DUTA BEUTSKIN (1) duta produk beutskin (1) E-Networkers (1) ejen propolis (1) emas gsr (2) eph selangor (1) eph shah alam (1) extra power herbs borong (1) extra power herbs dropship (1) extra power herbs jb (1) extra power herbs malaysia (1) extra power herbs stokis (1) facebook (1) FH Qaseh Beauty (1) free download (1) free layout for blog (1) free template (1) hadiah dari Kak Ani Mobile Stokis SNE Beutskin Perlis (1) hadis tentang lebah (1) hafiz af7 (1) happy birthday (1) harga baru beutskin (3) harga baru sne kapsul (3) harga beutskin essence (2) harga beutskin murah (2) harga borong propolis (1) harga borong propolis active (1) harga ejen propolis active (1) harga extra power herbs murah (1) Harga Murah EPH Original (1) harga Phyto Glow Placenta (1) harga pil sne (1) harga promosi beutskin (3) harga sebenar excel tea (2) harga tabita (1) harga terkini beutskin (1) harga triple L murah (1) harga wis-d (1) harga yanalis (1) harga yanalis murah (1) harga yanalis skin care (1) hasil sne dan beutskin (1) hati hati dengan penipuan (1) herbal biotech (1) hot button (1) hot item beutskin (1) how to buy on seoclerks.com (1) i am youth (2) ibu putih terbaik (1) ibu putih yang ada kelulusan KKM di pasaran (1) ibu putih yang selamat (1) iklan percuma (1) income phyto science (2) info (2) info jsd (1) iphyto science (2) jadi stokis cordy juice (3) jamu mak dara (4) jamu pengantin dara (4) jamu susuk dara (7) jamu yang selamat (3) jenaka (1) jus cordy (5) jus cordy perlis (1) kahwin (1) kantoi (1) kapsul sne (1) kat mana nak beli tabita (1) katalog beutskin sne (1) KEAJAIBAN CATUABA (1) kebaikan sne dan beutskin (1) kebaikan sne untuk ibu mengandung (1) keberkesanan sne (1) kelakar (12) kelebihan Triple L (1) kenali rahim anda (1) keputihan (1) kesan catuaba (1) kesan sama macam tabita (1) khasiat cordy jus (1) kisah kelakar (1) kisah romantis untuk pedoman (1) kkm yanalis (2) kosmetik tabita asli (1) lagu jiwang (1) lawak (13) lemah syahwat untuk wanita (1) lirik (4) lirik 150 juta by fynn jamal (1) lirik ku akui (1) lirik lagu apit (1) lirik qasidah nabiyunna rasulullah (1) lirik takku sangka takku duga (1) lirik untuk dia (1) lucah (1) lucu (9) maher zain (1) Mana Boleh Dapat Set Tabita (1) mana boleh dapatkan tabita skin care (1) masalah cepat pancut (1) masalah gastrik kronik (1) masalah jerawat (1) masker vagina (4) Mencintai Kamu (1) mobile stokis beutskin sabah (1) modal stokis beutskin (1) murah (1) nabiyyuna lirik (1) najwa latif (2) Nak Jadi Broker Tanpa Modal (1) nak jadi pengedar beutskin (1) nuffnang (1) ombak rindu versi islamik (1) pakej beutskin (1) pakej jimat beutskin essence (1) pakej sihat sne kapsul (1) pantang larang jamu (2) pel percubaan tabita skin care (1) Pelaburan Emas dan Perak (1) Pelaburan Emas Fizikal (1) pelan pemasaran beutskin (1) peluang perniagaan sne beutskin (1) penawar kencing manis (1) pengantin (1) pengasas yanalis skin care (1) pengedar beutskin (2) pengedar beutskin singapore (1) pengedar cordy juice (3) pengedar cordy jus (3) pengedar rebond essence (1) pengedar sah sne kapsul (1) pengedar sne batu pahat dan skudai (1) pengedar sne kapsul (1) pengedar sne kuantan (1) pengedar yanalis (1) penyakit rahim (1) penyayi dugaan dari ilahi (1) perbezaan sne kapsul dan beutskin (1) percaya padaku (1) perli (1) pesanan buat wanita (1) petua atasi pancutan pra matang (1) petua hilangkan keputihan (1) petua membuka pintu rezeki (1) petua pekatkan air mani (1) Phyto Collagen Placenta (1) phyto double stemcell (2) Phyto Glow Placenta (1) phyto science malaysia (1) phyto science perlis (1) phytoscience marketing plan (1) pil sne (1) pil sne harga (1) pil sne malaysia (1) plan pemasaran double stemcell (1) produk sne (1) produk tabita (1) promosi beutskin (1) promosi cordy jus (3) promosi domain murah (3) promosi jimat akhir tahun produk kecantikan (1) promosi jimat ibu putih janna lawwa (1) promosi jimat sne kapsul (1) promosi jus cordy (1) promosi pakej sne beutskin essence (1) promosi pakej SNE sempena Ramadhan 2013 (1) promosi raya cina sne beustkin (1) promosi set kombo lovelys beautys (1) promosi sne 2013 (1) promosi sne 2014 (1) promosi terbaru sne kapsul (1) promosi terbaru SNE Marketing 2014 (1) puisi cinta (2) putih guna beutskin (1) q&a berkenaan extra power herbs (1) QasehBeauty (1) qasidah jalaliah (1) qasidah mendayu (1) qasidah merdu (1) rahsia kecantikan adira (1) rahsia kecantikan scha alyahya (1) rahsia tahan lama (1) rawat pancutan pra matang (1) rawatan sakit senggugut (1) review Phyto Collagen Placenta (1) review triple L (1) review www.seoclerks.com (1) sahabat lirik (1) sarawak (1) scha alyahya beutskin (1) scha alyahya beutskin sne (1) scha alyahya duta beutskin (1) scha alyahya sah duta produk beutskin (1) scha makan beutskin? (1) seksi (1) seoclerks.com review (1) service centre sne johor bahru (2) setia hujung nyawa (1) sex (1) Sholawat Jalaliyah (Nabiyyuna Rosulullah) (1) sistem abp26 (1) siti nurhaliza (1) skodeng (1) sms cinta (1) sms jiwang (1) sne (1) sne beautskin sabah (1) sne beutskin (1) sne beutskin essence (1) sne beutskin perlis (2) sne beutskin sabah (2) sne capsule (3) sne capsule malaysia (1) sne centre singapore (1) sne di perlis (1) sne kapsul (14) sne kapsul bandar penawar (1) sne kapsul dungun (1) sne kapsul kota tinggi (1) sne kapsul murah (2) sne kapsul review (1) sne kapsul skudai (1) sne kapsul ulu tiram (1) sne kelantan (1) sne malaysia (1) sne marketing (1) sne murah (1) sne singapore (1) sne testimonial (2) sne+beutskin (1) snemarketing (1) soalan beutskin essence (1) stemcell murah (2) stokis beutskin (3) stokis beutskin di perlis (1) stokis beutskin essence di kedah (2) stokis beutskin essence di kelantan (1) stokis catuaba pahang (1) stokis sne di kelantan (1) stokis sne di pahang kuantan (1) stokis sne johor bahru (2) stokis sne kedah (1) stokis sne perlis (1) stokis sne sabah (1) stokis sne singapore (1) stokis sne singapura (1) stokis yanalis (1) strategi flyers (1) syamkamarul (2) tabita (3) tabita 2015 (1) tabita murah (1) tabita original (1) tabita original dan palsu (1) tabita palsu (2) tabita review (2) tabita skin care (1) tabita skin care original (1) tabita skin care testimonial (1) tabita skincare (4) tabita skincare original (1) tabita skincare review (2) tabita testimoni (2) tabita trial set (2) tabita tukar nama? (1) tak ku sangka tak ku duga (1) teddy bear (2) teka teki lawak (1) Teknik Air Liur (1) Teknik Buat Duit Online (1) Teknik Percuma Jana Pendapatan (1) tempat penjualan sne beutskin (1) testimoni (2) testimoni adira beutskin (4) testimoni asma sne kapsul (2) testimoni beautskin essence (2) testimoni beutskin (8) testimoni beutskin khaty azian (1) testimoni double stemcell (2) testimoni fb double stemcell (2) testimoni gastrik sne kapsul (1) testimoni lelaki tabita (1) testimoni pemain kelantan guna produk sne (1) testimoni scha alyahya (1) testimoni sne (3) testimoni sne kapsul (1) testimoni Triple L (1) testimoni yanalis skin care (1) testimonial sne kapsul (1) testimonial Triple L (1) thaqif (1) tips anak lebih bijak (1) tips blog (1) tips cantik (1) Tips cantik beutskin (1) tips kekal cantik (1) tonton dan menang (1) treenea shah alam (1) treenea vco (1) treenea.com (1) trial pack beutskin (3) trial pek beutskin sne (3) trial pek sne beutskin (1) trial set tabita (1) trial set tabita murah (1) triple L (1) triple stemcell malaysia (1) triple stemcell tipu (2) tutorial (3) tutorial lipat baju (1) ubat anak kurang pandai (1) ubat besarkan zakar (1) ubat tahan lama (2) ulang tahun kelahiran (1) ungu (1) update harga baru beutskin (1) WALI BAND (1) website autodownline double stemcell (1) www.seoclerks.com seller (1) yanalis (1) yanalis review (2) yanalis signature skin care (1) yanalis skin care review (1) yanalis skin care shah alam (1) yanalis untuk apa? (1) yanalis vs tabita (1) YANK (1) youtube thaqif (1)